Pernilla Wahlgrens oro efter händelsen med 12-åriga sonen Theo

Pernilla Wahlgrens oro efter händelsen med 12-åriga sonen Theo
Pernilla Wahlgren lämnade in sonen Theo Wahlgrens mobiltelefon på lagning. Då fick hon en chock hon inte hade väntat sig.
Annons

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, och programledaren Sofia Wistam, 52, har tillsammans podcasten Wahlgren & Wistam. I veckan avsnitt diskuterar de allt från Rubiks kub och glass till mäns våld mot kvinnor.

Innan de sätter igång säger Pernilla Wahlgren att hon vill varna lyssnarna. Hon har nämligen precis råkat ut för en obehaglig händelse där hennes son Theodor ”Theo” Wahlgren, 12, hade kunnat råka riktigt illa ut.

Annons

– Precis innan vi spelade in podden så var jag och lagade Theos mobiltelefon för glaset hade pajat. Då ringde de mig medan vi väntade på att den skulle bli lagad, så sa de ”är det ok om vi byter ut batteriet, för vi har upptäckt att det är helt svullet och luktar jättemycket”. 

Annons

Pernilla Wahlgren förstod först inte innebörden av ett svullet batteri, men när de förklarade vad som hade kunnat hända fick hon en chock.

– Den hade kunnat explodera när som helst. Jätteläskigt!

Pernilla Wahlgrens uppmaning till lyssnarna i podcasten

Nu uppmanar hon lyssnarna att kolla av både sina egna och barnens mobiltelefoner.

– Man kan tydligen lukta på batteriet, säger hon.

Annons

Sofia Wistam försöker lukta på sin mobiltelefon men känner ingenting alls. Hon skrattar lite, men Pernilla Wahlgren är fortfarande skärrad efter beskedet.

– Jag blev rädd i alla fall. Tänk om den här telefonen hade exploderat på Theo, säger hon.

Pernilla Wahlgrens barn

Theo är Pernillas yngsta barn av fyra. Hans pappa är Joachim Lennholm, men han och Pernilla gick skilda vägar efter sex år tillsammans när Theo bara var ett år gammal.

Sedan ett tidigare äktenskap har hon även barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 21, tillsammans med Emilio Ingrosso.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…