Pernilla Wahlgrens ord om Benjamin Ingrossos förändring

Benjamin ingrosso och pernilla wahlgren
Benjamin Ingrosso har nyligen flyttat hemifrån. Nu avslöjar hans mamma Pernilla Wahlgren att det dock inte blev som han hade tänkt sig.
Annons

Artisten och tv-profilen Benjamin Ingrosso, 21, har ett framgångsrikt år i ryggen. Efter vinsten i Melodifestivalen 2018 har karriären gått spikrakt uppåt. Under årets Rockbjörnen i augusti tog hem priset som årets manliga artist för andra året i rad.

Framgången i karriären har lett Benjamin till USA och Los Angeles, där han tillägnat mycket tid den sista tiden. I Los Angeles har han skrivit nya låtar, bland annat hitsingeln Costa rica. Dessutom har han även släppt två låtar med vännen Felix Sandman, 20 – Tror du att han bryr sig och Happy thoughts.

Annons
Annons
Benjamin Ingrosso och Felix Sandman på Allsång på Skansen.
Benjamin Ingrosso och Felix Sandman under framträdandet på Allsång på Skansen i år.

Benjamin Ingrosso flyttar hemifrån

När Hänt träffade Benjamin Ingrosso under Rockbjörnen 2019 förklarade han att det skedde en hel del saker även på det privata planet. Han var nämligen på väg att lämna mamma Pernilla Wahlgren, 51, för att flytta hemifrån.

Annons

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till Hänt.

Vart hans nya boende är vill han dock inte avslöja.

Benjamin Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren.
Nu lämnar Benjamin Ingrosso mamma Pernilla Wahlgren för att bo ensam.

Pernilla Wahlgren om sonens flytt

För Pernilla Wahlgren blir det andra barnet som flyttar ut på kort tid. Förra året valde även Bianca Ingrosso, 24, att flytta hemifrån. Sångerskan har numera endast sin yngsta son Theo, 12, kvar hemma, men de utflugna barnen är dock ingenting hon sörjer över.

Annons

– Det är hundar och det är Theo och det är hans kompisar, så de få gånger jag är själv då lägger jag mig i soffan och njuter av lugnet. Jag är helt okej med det, säger hon till Hänt.

Hon avslöjar dessutom att Benjamin Ingrossos flytt inte blev riktigt som han hade tänkt sig.

– Han har inte flyttat in själv än, han har bott i sina kompisars lägenhet för han tyckte det var fett ensamt så vi får väl se hur det blir framöver, säger Pernilla Wahlgren.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/TT, Carolina Byrmo/TT, Fredrik Persson/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…