Pernilla Wahlgren om Måns Zelmerlöws nakenvideo: ”Skeptisk”

Pernilla Wahlgren om Måns Zelmerlöws nakenvideo
Måns Zelmerlöw har fått kritik för att han visar sig naken i en reklamfilm.
Nu kommer Pernilla Wahlgren till hans försvar.
– Jag tyckte det var roligt, säger sångerskan.
Annons

Artisten Måns Zelmerlöw, 33, gifte sig nyligen med sin Ciara Janson, 32. Det storslagna bröllopet hölls i Kroatien och gäster var bland annat sångerskan Carola Häggkvist, 53, tennisstjärnan Jonas Björkman, 47, artisten Oscar Zia, 22 samt sångerskan och programledaren Sarah Dawn Finer, 37.

Det är dock inte därför Måns Zelmerlöw är den största snackisen just nu. Nej, istället är det en reklamfilm för ett onlineapotek som har fått svenska folket att tappa hakan. I reklamfilmen syns nämligen sångaren rida spritt språngande naken på en häst.

Annons
Annons

Tilltaget har väckt reaktioner och blivit omskrivet i medierna. Svenska dagbladets Lotta Lundberg kallar Måns Zelmerlöws reklamfilm ”ett bottenrekord i själlöshet”. I Aftonbladet morgon på TV3 hånas han av journalisten Robert Laul.

– Måns Zelmerlöw trodde jag inte kunde sjunka lägre reklammässigt, med tanke på hans spelbolagsengagemang, men han hade tydligen en nivå till i sig, säger journalisten.

Måns zelmerlöw rider naken på en häst
Här är den omtalade reklamfilmen där Måns Zelmerlöw bland annat rider naken på en häst.
Annons

Pernilla Wahlgren om Måns Zelmerlöws reklamfilm

Nu får Måns Zelmerlöw stöd från oväntat håll. Det är nämligen artistkollegan Pernilla Wahlgren, 51, som pratar om reklamfilmen i sin podcast Wahlgren & Wistam. Hon förstår folks reaktioner men menar samtidigt att folk borde se att filmen är ironisk.

– De driver med allt ju, de driver med pojkband, med sexiga videos. Sedan kanske andra tycker att ”ska han göra detta om han vill bli tagen seriöst som popartist?” Det är ju frågan, men jag tittade på hela nu. Jag var lite skeptisk först men jag såg hela och jag tycker den är rolig, säger hon.

Hennes podcast-kollega Sofia Wistam, 53, är inte lika entusiastisk men tycker ändå synd om sångaren.

Annons

– Nu blir stackars Måns sågad vid fotknölarna, säger hon.

”Där tog hans kred slut”

De diskuterar huruvida Måns Zelmerlöw nu tappat sin kreddighet i och med beslutet att tacka ja till reklamfilmen. Pernilla Wahlgren tycker dock inte att han sjunker i hennes ögon.

– Hade sångaren i Kent gjort det eller Håkan Hellström då hade man ju bara ”va? Där tog hans kred slut”. Men Måns Zelmerlöw har ju varit ironisk i Melodifestivalen och jag tycker han kan gå ut med det här med heder, jag tyckte det var roligt! avslutar Pernilla Wahlgren.

Annons

Spana in musikvideon här och avgör själva:

FOTO: TT/Karin Törnblom, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…