Pernilla Wahlgrens erkännande om barnbeslutet: ”Otroligt”

Pernilla Wahlgren om barnbeslutet
Fyrbarnsmamman Pernilla Wahlgren har tidigare varit sugen på att utöka familjen ytterligare.
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Wahlgrens värld-profilen om sina tankar kring barnfrågan idag.
– Jag har ingen ångest, säger hon.
Annons

De senaste åren har Kanal 5-tittarna kunnat följa Pernilla Wahlgren, 51, och nästintill hela hennes familj i realityserien Wahlgrens värld. Pernilla har fyra barn, Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12.

Annons

De tre förstnämnda har hon tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso och den yngste sonens pappa, Joachim Lennholm, separerade Pernilla Wahlgren från när Theo var ett år gammal.

Pernilla Wahlgrens känslosamma ord om missfallet

I en intervju med tidningen Mama för sex år sedan berättade Pernilla att hon drabbades av ett missfall innan hon blev gravid med sonen Theo.

Annons

– Jag hade aldrig fått missfall innan. Jag kände mig helt värdelös. Totalt misslyckad. Och det var en sådan chock och sorg, för oss båda. Så när Theo sedan kom var det verkligen en gudagåva, sa Pernilla Wahlgren vid tillfället.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättade Pernilla tidigare i år mer om sorgen efter missfallet.

– Jag har ju haft extremt lätt att få alla mina barn. Det är ju knappt någon som varit planerad, förutom … Jag fick ju missfall innan Theo. Då blev man ju helt förkrossad och tänkte att, ”men gud, tänk om jag inte ska kunna få barn”. Det blir ju så, då såg jag ju barnvagnar och lyckliga mammor överallt, sa Pernilla Wahlgren i podden.

Avslöjar nya barnbeslutet i podcasten

I det senaste avsnittet av Pernilla och Sofia Wistams podcast avslöjar Wahlgrens värld-profilen att hon har kommit till en insikt när det kommer till barnfrågan.

Annons

– Gud vad jag inte skulle palla att bli småbarnsmamma. Jag har ingen längtan. Nu har jag fyra barn men det var faktiskt några år efter som jag kände att jag ville ha ett femte, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag kunde nästan längta efter förlossningen. Den dörren har jag verkligen stängt. Jag känner mig otroligt tillfreds.

Sofia Wistam undrar då om Pernilla upplever att det är ledsamt att ha fattat detta beslut, men Pernilla verkar vara fast bestämd vid att hon inte vill ha fler barn i framtiden.

– Jag har ingen ångest att den dörren är stängd för jag vill inte ha ett till barn, säger hon.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Fredrik Sandberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…