Pernilla Wahlgren ryter ifrån – efter bråket i Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren ryter ifrån – efter bråket i Wahlgrens värld
Bianca Ingrosso har fått mängder av hat efter ett bråk med Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld. Nu ryter hennes mamma ifrån rejält.
Annons

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, började sin karriär som sångerska, men har de senaste åren blivit allt mer känd som en tv-profil och bloggerska. Familjens realityserie Wahlgrens värld, som sänds på Kanal 5 och Dplay, är nu inne på sin sjätte säsong och tv-programmet har blivit omåttligt populärt hos tittarna.

En av anledningarna till att det har blivit så populärt är att många uppskattar deras ärlighet. Kamerorna följer med familjen genom både glädje och sorg, och flera gånger genom åren har man fått se familjegräl på nära håll. När Benjamin Ingrosso, 21, bodde hemma rök han ofta ihop med sin syster Bianca Ingrosso, 24.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i storbråk

I det senaste avsnittet är det dock Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso som börjar bråka mitt framför kamerorna. När sångerskan besöker sin dotter för att äta frukost hos henne väljer hon att konfrontera Bianca Ingrosso.

Annons
Annons

– Jag vill prata med dig om en sak sedan. Jag är jätteledsen och förbannad och irriterad på dig, och besviken, säger Pernilla Wahlgren.

Anledningen är att dottern i sin podcast ska ha sagt att hon är känslokall på grund av att familjen sällan kramades eller sa ”jag älskar dig” till varandra när hon växte upp. Det stämmer inte alls menar Pernilla Wahlgren som har tagit illa upp över dotterns uttalande.

Annons

Diskussionen blir hetsig och slutar med att Bianca Ingrosso bryter ihop i tårar. Mor och dotter kan inte komma överens och har helt olika upplevelser.

Pernilla Wahlgren och bianca ingrosso bråkar i wahlgrens värld
Här ryker Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso ihop vid frukosten.

Bianca Ingrosso stängde ner kommentarsfältet på Instagram

Efter att avsnittet sänts har Bianca Ingrosso fått motta enorma mängder hat. Till slut valde hon att stänga ned sitt kommentarsfält för att få stopp på det.

Annons

”Att jag ofta behöver stänga ned mitt kommentarsfält….. Så många av er som borde skämmas! På riktigt!!! Ni är vuxna människor”, skrev hon på sin Instagram story.

Även hennes mamma motsätter sig reaktionerna hos tittarna. Flera av dem har även varit inne på Pernilla Wahlgrens blogg för att skriva om bråket som syntes i Wahlgrens värld.

Självklart får man tycka vad man vill om detta.  MEN jag kan INTE acceptera att ni vuxna människor sitter och skriver rena personangrepp och elaka diagnoser om vare sig mig eller min dotter på min blogg!” skriver sångerskan i ett inlägg.

Pernilla Wahlgrens ord efter hatstormen mot dottern

Pernilla Wahlgren svarar även de som har frågat sig varför familjen väljer att visa upp sina konflikter inför hela svenska folket.

Annons

Wahlgrens Värld är en REALITY-serie – som speglar vårt liv – med upp och nergångar – fram och motgångar. För det är SÅ LIVET SER UT!   För oss – och för de flesta människor som inte lever i en perfekt bubbla…! Och att vi visar oss som vi är, med våra fel och brister – vet jag hjälper många som kanske är,  eller har varit i liknande situationer.

Hon förstår att alla inte kan älska allt familjen gör, och påpekar att både hon och Bianca Ingrosso kan ta konstruktiv kritik. Pernilla Wahlgren ber dock folk att tänka sig för vad och hur de väljer att kommentera på familjen på sociala medier-kanaler.

Om man tycker något eller vill säga något här på bloggen – om oss – och om min dotter i synnerhet -så kan man säga det utan att behöva låta som ett elakt Troll.  Ok?!” avslutar Pernilla Wahlgren.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…