Pernilla Wahlgren om dottern Biancas stora förändring: ”Så stolt”

Pernilla Wahlgrens ord om dottern Bianca Ingrossos framgång.
Pernilla Wahlgren hyllar nu sin dotter Bianca Ingrosso i ett blogginlägg. Bland annat för den utveckling hon gjort som människa.
”Så stolt över Bianca och den otroliga resa hon gjort de senaste åren”, skriver Pernilla.
Annons

De senaste åren har tv-tittarna kunnat följa Pernilla Wahlgren, 51, och hennes stora familj i deras vardag i dokusåpan Wahlgrens värld på Kanal 5.

Tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 54, har hon barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 24. Pernilla och Emilio skildes 2002 efter nio års äktenskap – och efter skilsmässan träffade hon Joachim Lennholm, som hon fick sonen Theo, 11, med. När Theo var ett år separerade paret.

Annons

I Wahlgrens värld får man se Pernilla och Biancas färgstarka relation, hur de både bråkar och är väldigt tajta. Deras bråk har blivit omtalade i både Biancas podcast, Pernillas podcast och i medier. Men samtidigt verkar de vara väldigt nära med varandra och tillbringar mycket tid tillsammans, vilket man får se både i tv-serien och i deras sociala medier.

I samband med den internationella dotter-dagen, som inföll för ett par veckor sedan, passade Pernilla Wahlgren på att skicka en kärlekshälsning till sin dotter genom ett inlägg på Instagram.

Livet med dig är en bergochdalbana och vi kan göra varandra vansinniga, men jag tror också att du vet att vad som än händer står jag alltid bakom dig! Finns inget jag inte skulle göra för dig”, skrev Pernilla då i inlägget.

Pernillas ord om Biancas framgång

Nu hyllar Pernilla Wahlgren sin dotter återigen, denna gång i ett blogginlägg.

I inlägget skriver hon om hur stolt hon är över Bianca Ingrossos resa det senaste året, då hon lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och även en jurymedlem i tv-programmet Talang på TV4.

Hon visar även att hon fått hem en present från sin dotter, som är en produkt från Biancas egna skönhetsmärke.

”Det kom ett bud från min dotter”, skriver hon och fortsätter:

”SÅ stolt över Bianca och den otroliga resa hon gjort de senaste åren, både som människa och som framgångsrik entreprenör, och lovordad jurymedlem i Talang! ”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget.

FOTO: TT/Olle Sporrong, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…