Penny Parneviks tårar efter avskedet från sonen Atticus

Penny Parnevik och sonen Atticus
När Penny Parnevik skulle gå på ett event för ett par veckor sedan lämnade hon sonen Atticus hos hans morföräldrar.
Nu berättar realityprofilen om sorgen efter avskedet.
– Jag grät som ett litet barn, säger hon i en video på sin Youtube-kanal.
Annons

Det var i augusti som Penny Parnevik, 22, och Douglas Murray, 39, blev föräldrar för första gången. Realityprofilen verkar trivas väldigt bra med livet som småbarnsmamma men i podcasten Babykaos berättade hon att de första månaderna med sonen Atticus var tuffare än hon hade förväntat sig.

Annons

Penny sa att hon tidigare har fått höra att det skulle kännas som att man svävar på rosa moln efter förlossningen men att verkligheten inte riktigt såg ut så för hennes del.

Annons

– Chocken av att nu har jag ett barn var det sjukaste, sa hon i podcasten.

De första dagarna hade Penny Parnevik svårt att knyta an till sitt barn. Hon tycker att det är viktigt att berätta öppet om dessa känslor för att andra mammor inte ska känna sig ensamma i dessa känslor.

– Det är okej om du inte känner dig glad direkt, bli inte rädd. Håller det i sig för länge så sök hjälp, då kanske det kan vara förlossningsdepression. Men det är okej att vara helt lost i början. Du är inte en dålig mamma, sa Penny i podden.

Penny Parnevik om att lämna ifrån sig sonen Atticus

När Penny Parnevik skulle gå på ett event för ett par veckor sedan lämnade hon sonen till sina föräldrar – ett avsked som var rejält tufft för den nyblivna mamman, vilket hon berättar hon i en video på sin Youtube-kanal.

Annons

– Jag har precis lämnat av Atticus och jag grät som ett litet barn. Det var jättejobbigt. Men jag tycker att vi mammor och pappor behöver tid för oss själva också, säger Penny i videon.

Trots att det är jobbigt att inte vara tillsammans med sonen inser Penny Parnevik att det är väldigt viktigt att få egentid också.

– Mammor behöver tid för sig själva så jag ska gå ut, jag ska ha kul, det kommer bli jättebra. Jag är helt okej, säger hon.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…