TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Penilla Wahlgrens hemliga Instagram – som Sofia Wistam inte släppts in på

11 okt, 2020 
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har poddat ihop i nästan sex år. Nu visar det sig att Wistam inte får vara med i Wahlgrens innersta kompiskrets.
Annons
Allt om Sofia WistamBrand logo
Allt om Sofia Wistam

I podcasten Wahlgren & Wistam pratar radarparet Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren varje vecka om sina liv och allt mellan himmel och jord. Det står varandra väldigt nära och tycks ha en fin vänskapsrelation. Men i det senaste avsnittet av podden kommer det fram att Sofia Wistam inte kvalat in på Pernilla Wahlgren lista över de närmsta vännerna.

Det här uppdagas när Wistam konfronterar Wahlgren om en nyhet som kommit ut.

– Du har inte sagt ett ljud till mig, men det beror kanske på att jag inte är med på din nära vänner-lista som du just outade. Jag frågade om någon kompis som du träffade och sa att jag inte visste hur han såg ut än, och du ba: ”nej nej, du är inte med på min privata Instagram, säger Sofia Wistam medan Pernilla Wahlgren skrattar gott generat i bakgrunden.

– Nej, jag vet inte. Vi har bara poddat i sex år, jag förstår. Det kanske är en gräns på tio år.

Pernillas Wahlgrens förklaring

Pernilla Wahlgren försöker förklara bort sig mellan skratten.

Annons

– Det är bara några få som är med där, men jag ska lägga till dig. Jag lovar!

Sofia Wistam skämtar med, lite syrligt.

– Nej, nej. Det är ingen brådska.

Pernilla berättar att hon tycker att det är toppen att ha en hemlig Instagram för särskilt inbjudna, eftersom hon kan dela med sig av saker som hon inte vill ska komma ut till fler än de allra närmaste.

– Jag förstår, jag förväntar mig ingen sån inbjudan, säger Sofia Wistam med en skratt.

Wahlgrens TV4-satsning

Vad var det då för hemlighet som Sofia Wistam inte fått ta del av? Jo, Pernilla Wahlgren ska vara en av jurymedlemmarna i TV4:s nya underhållningsprogram Masked singer.

Programmet har haft stora framgångar i både USA och i Sydkorea där originalprogrammet först sändes.

Förutom Pernilla Wahlgren är Måns Zelmerlöw, Nour el Refai och Felix Herngren, med i expertpanelen och programmet leds av en bekant superduo: David Hellenius och Tilde de Paula Eby som hoppade av långköraren Let's dance tidigare i år.

Sofia Wistam avslutar segmentet och säger:

– Alla ni som nu tror att jag är arg på Pernilla på riktigt för att jag inte är hennes bästa kompis som är på hennes Instagramsida så här ni helt rätt! Nej, jag skojar bara.

Det verkar alltså som att Pernilla Wahlgrens miss inte förstört deras vänskap. Skönt!

Annons