Paradise hotel-Erica Lindbergs ärliga ord om relationen med Marcelo Peña

Paradise hotel-Erica Lindbergs ärliga ord om relationen med Marcelo Peña
Både Erica Lindberg och Marcelo Peña är välkända profiler från Paradise hotel. Men trots att de deltagit under olika säsonger, har de funnit varandra hemma i Sverige. Nyligen publicerade Erica en bild på henne och Marcelo på Instagram, vilket fått följarna att spekulera i om det är något mellan realityprofilerna – nu berättar Erica om deras relation.
Annons

Vårens säsong av Paradise hotel lider mot sitt slut. I år har tittarna kunnat lära känna Erica Lindberg, 22, som snabbt kom nära Marcus ”Mcuze” Johansson, 24. De stod som par under en längre tid men hade en stormig relation till varandra från start. Ena stunden myste de med varandra och nästa stund komma in i fullskaliga bråk.

Till slut fick Erica lämna efter en parcermoni, men kom nyligen tillbaka in i programmet och har tagit sig till finalveckan.

Annons

Efter inspelningarna i Mexiko har Erica setts på sociala medier tillsammans med en annan Paradise hotel-profil, nämligen Marcelo Peña, 28, som medverkade i programmet förra året.

Annons

Under Marcelos tid på hotellet fann han kärleken i Nina Glimsell Udovicic, 25. Tillbaka i Sverige blev de ett par och göteborgaren Nina flyttade snabbt in hos Marcelo i Stockholm.

Men i mars gick Nina ut i en video på Youtube med beskedet om att paret gått skilda vägar efter ett år tillsammans.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, förklarar Nina i videon.

Nina berättade också att hon inte vill gå in på exakta orsaken till uppbrottet, men att det var hennes val att lämna relationen.

”Glad över att ha fått lära känna honom”

Sedan uppbrottet med Nina har Marcelo inte officiellt gått ut med att han funnit kärleken på nytt. Men efter att ha skymtats på Erica Lindbergs sociala medier, har hennes följare börjat undra om det är något på gång mellan realityprofilerna.

Annons

På Valborgsmässoafton publicerade Erica flera bilder från kvällen som hon firade tillsammans med flera av Paradise hotel-polarna, bland annat Marcus men också Paulina ”Paow” Danielsson, Jesper Bengtsson – och även Marcelo.

Erica och Marcelo firade Valborg tillsammans.

Kort efter att hon hade publicerat bilden tillsammans med Marcelo, hade Erica en frågestund på Instagram story där en nyfiken följare frågar om det är något mellan de två.

”Jag och Marcelo är vänner, inget mer än så. Han är en toppenfin kille som jag har klickat jättebra med så är väldigt glad över att ha fått lära känna honom”, svarar Erica och avslutar med en hjärt-emoji.

Enligt Nyheter 24 verkar det dock finnas en annan tjej som Marcelos hjärta bultar lite extra för. Det är Emilia Wahlund, 19, från Gävle som pekas ut som Marcelos nya flamma efter vad som skymtats på sociala medier. Marcelo kommenterar ofta på Emilias bilder med både hjärtan och eldflammor. De har gått ut med att de hänger med varandra men inte ännu sagt att de faktiskt är tillsammans.

Annons

FOTO: Instagram, TT/Aftonbladet/Veronica Kindblad, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…