Paradise hotel-deltagarnas ilska efter Louise hämnd

Paradise hotel-deltagarnas starka reaktion efter Louise brutala hämnd: ”Vem gör då?”
Nedkissade skor och förstörda solglasögon. Louise Eriksson visade sig vara fel person att svika i Paradise Hotel. ”Hämnden är ljuv gubben”, säger hon i programmet.
Annons

När Fredrik Olsson, 23, sviker sin partner Louise Eriksson, 24, i Paradise hotel blir det minst sagt dramatiskt. Direkt efter utröstningen uttrycker Louise att hon är besviken på Fredrik, men när hon är själv i deras gemensamma rum för att hämta sina saker bestämmer hon sig för att hämnas på honom rejält. När resten är uppe och festar har hon sönder hans glasögon, skriver ”fuck you” i läppstift på spegeln och tar in hans skor på toaletten, när hon kommer tillbaka lägger hon skorna vid sängen och säger:

Annons

– Sådär, nu är det kiss i dina skor. Fucking loser. Hämnden är ljuv gubben.

När Fredrik Olsson sedan upptäcker vad som har hänt blir han märkbart upprörd.

– What the fuck? Nej Lollo, jag fattar att du är lack men ge fan i mina grejer alltså. Hon har haft sönder min tandborste och doppat mina skor i toan, säger han i programmet.

Annons

Camilla brister ut i gråt

Efter att Fredrik Olsson upptäckt sina förstörda saker så går han och berättar för de andra deltagarna vad som har hänt.

– De är helt fucking blöta, hon har doppat skorna i toan och min tandborste är fucked up. Hela mitt fucking rum är förstört, säger han.

Camilla Skalleberg, 20, reagerar starkt när hon hört vad om hänt och brister ut i gråt.

– Vem fan gör så, säger hon.

I synk berättar Fredrik Olsson att han är arg över händelsen, men att Camillas reagerande var lite väl dramatiskt.

Annons

– När jag berättade för de andra reagerade de starkt med, speciellt Camilla som började gråta. Fan chilla alltså, de är lugnt för mig. Men hon är en väldigt känslig person, säger han.

Även Jesper Bengtsson, 23, tycker att Camilla Skalleberg reagerar lite väl starkt.

– Camilla är lite mycket, Fredriks brillor är krossade av Louise men att Camilla börja gråta över de alltså jag fattar det inte. Om man gråter så ofta som fyra gånger om dagen då blir det lite tröttsamt. Kom igen nu Camilla för fan, säger han i en synk.

Paradise hotel finns att se nu på Viafree.

FOTO: Patricia Recourt/Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…