Oskar Linnros ovanliga namnbeslut till sonen – 4 månader efter födseln

Oskar Linnros namnbesked
Oskar Linnros och fästmön Nina Nestlander fick sitt första barn i november. Nu avslöjas det vilket namn paret har valt till sonen.
Annons

Artisten Oskar Linnros, 35, träffade kärleken Nina Nestlander, 34, för många år sedan. På nyårsafton 2018 gick Oskar ner på knä och friade, något paret avslöjade i ett inlägg på Instagram.

”Jag tänker lova att d e du å jag för evigt. God Ny Framtid/Lyckliga”, skrev Oskar Linnros intill en bild på sin då nyblivna fästmö.

Annons

Varken Oskar Linnros eller Nina Nestlander har uttalat sig om de har planer på att gifta sig och båda två är väldigt förtegna om sin relation i medierna.

Annons

Det var på en spelning på Way out west i Göteborg som artisten avslöjade att han skulle ta en paus från musiken ett tag. Sen släppte han bomben som fick publiken och fansen att gråta av lycka – han och fästmön Nina Nestlander väntade sitt första barn.

Annons

– Det behöver inte kommenteras något ytterligare. Han är så klart jättelycklig och mår väldigt bra, sa Oskar Linnros presskontakt Sofia Sandqvist till Hänt efter avslöjandet.

Oskar Linnros sons namn avslöjat

På självaste fars dag 2018 bekräftade Oskar Linnros att han blivit pappa för första gången. På Facebook delade han med sig av en bild på familjens nya medlem – en liten pojke.

”Jag och Nina har fått en bebis! Som vi älskar. Förra fredan. Så nu har jag en son med ett geni. Han äter mjölk till frukost/lunch/middag. Och MC:s. Har också fått bästa farsdag-presenten, win”, skrev Oskar Linnros till en bild på sonen.

Trots att pojken är strax över fyra månader gammal numera har varken Oskar Linnros eller Nina Nestlander avslöjat vad han heter. I handlingar från Skatteverket framgår vad paret valt att döpa honom till. Oskar Linnros son har fått namnet Leo Nellan Lil Linnros.

LÄS MER: Oskar Linnros första ord om bebislyckan – det kallas sonen

LÄS MER: Hänt avslöjar: Oskar Linnros har blivit pappa i hemlighet

FOTO: Jonas Hessman/TT, Vilhelm Stokstad/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…