Niklas Strömstedts avslöjande – efter kärleksorden till Jenny

Niklas Strömstedts oväntade ord i kärlekshyllningen till Jenny
De firade åtta år som gifta och gummibröllopsdag. Då passade Niklas Strömstedt på att ge sin fru Jenny en romantisk kärlekshyllning på Instagram – där han även delar med sig av den oväntade händelsen.
Annons

Den folkkära programledaren Jenny Strömstedt, 46, och artisten Niklas Strömstedt, 60, blev ett par 2007, men det var inte förrän den 16 juli 2011 de gifte sig på Bomams Hotell i Trosa dit 120 bröllopsgäster var bjudna. Bland gästerna syntes kända ansikten som Niklas båda ex programledaren Agneta Sjödin, 51, och designern Efva Attling, 67, samt Efvas nuvarande fru artisten Eva Dahlgren, 59. Vigselförrättare var politikern Fredrik Federley, 41.

Igår firade makarna Strömstedt sin åttonde bröllopsdag och då passade Niklas på att ge sin fru en fin kärlekshyllning på Instagram. Under en gammal bröllopsbild, på vilken han själv var klädd i vit kaptensuniform och Jenny i vacker vit klänning, skrev Niklas:

Annons
Annons

”Gummibröllopsdag. Vad gör man då tro… säkert nåt skoj. Ser hur som helst fram mot minst 80 lyckliga år till ihop med den roliga, smarta, knäppa och älskade människa som jag har bredvid mig.”

Annons

Många av artistens följare skrev och gratulerade dem i kommentarsfältet.

Polisanmäld för sin klädsel

Efter att frun hyllats beskrev han hur han den där dagen de gifte sig för 8 år sedan polisanmäldes av någon för att han burit kaptensuniform utan att vara kapten:

Annons

”En uniform som är ett rent hitte-på-plagg. Vem vill inte en gång i livet leka Richard Gere…? Det blev dock ingen förundersökning men fortfarande finns det män därute som retar ihjäl sig på att jag bär denna maskeradkostym. Kanske är det för att en av bröllopsgästerna i champagneyran hängde på mig en medalj han själv hade fått? Vad vet jag?”.

Popartisten avslutar det hela med att skriva:

”Så om just du blir galen av ret när du ser denna bild – bit i nåt hårt och räkna till tio. Och alla ni andra som förfogar över humor och fantasi – skål på er och ha en underbar dag!”

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…