TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Nikki Aminis oro – efter händelsen i direktsändning

05 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Nikki Amini oro Matice Kamara Idol 2018
Nikki Amini såg riktigt orolig ut när Matice Kamara drabbades av andnöd efter framträdandet i Idol.
Annons

Efter ett kraftfullt nummer med Hov1:s låt ”Pari” i andra fredagsfinalen fick 19-årige Idol-deltagaren Matice Kamara svårt att andas. När han ställde sig inför juryn för att få kritik tvingades han hosta och började kippa efter luft.

Jurymedlemmen Nikki Amini, 33, blev ordentligt orolig för deltagarens hälsa och avbröt sändningen en kort stund för att höra Matice Kamara om han var okej.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mår du bra? frågade Nikki Amini.

Matice Kamara repade sig något, men avslöjar bakom scenen att han varit nervös inför kvällens uppträdande – och särskilt rösten. På grund av att han varit sjuk har rösten inte riktigt varit 100 procent de senaste dagarna.

Malin Knave, exekutiv producent för Idol, berättar för Hänt att de varje fredag är beredda att ta hand om deltagarna om de råkar ut för någonting.

– Vi har alltid uppsikt över våra deltagare och det finns även alltid sjukvårdare på plats om det skulle behövas, hälsar Malin Knave i ett sms till Hänt.

Enligt Tv4 mår Matice Kamara bra igen efter andningssvårigheterna. Skönt att höra!

Missa inte de hetaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons