Nikki Aminis nya avslöjande om dottern Nilos födsel

Nikki Aminis glädjebesked om dottern Nilo – en vecka efter födseln.
Nikki Amini blev mamma till dottern Nilo för en vecka sedan. Nu avslöjar hon nya detaljer om födseln och ger även ett glädjande besked om dotterns hälsa.
Annons

Det var under Elle-galan i januari som Idol-jurymedlemmen Nikki Amini, 34, avslöjade den stora nyheten att hon och maken Niklas Twetman, 35, väntade barn. För Hänt berättade hon då om babylyckan:

Annons

– Jag mår jättebra. Känner mig så lycklig och glad, sa Nikki Amini till Hänt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Under graviditeten delade Nikki Amini med sig av sina känslor och tankar inför förlossningen i podcasten Bulle i ugnen. I podden gav hon bland annat besked om att hon väntade en liten flicka och att hon skulle få namnet Nilofar.

Annons

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo, sa Nikki Amini i podcasten.

Nikki Aminis nya avslöjande om Nilofars födsel

Den 23 juli meddelade Nikki Amini att familjens nya medlem hade kommit till världen. I ett inlägg på Instagram skrev hon om glädjen att äntligen ha blivit mamma.

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skrev hon i inlägget.

En vecka efter födseln uppdaterar nu Nikki Amini sina följare med ny information om hur mammalivet är. Hon avslöjar också att lilla Nilo föddes en vecka för tidigt, men att allting har gått som det ska.

”Nilo föddes en vecka tidigare än beräknat och hon har nu passerat sin födelsevikt. Det gör mig lycklig, att hon växer och mår bra”, skriver hon på Instagram.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…