Nikki Aminis nya avslöjande om Caspar Camitz efter heta framträdandet

Nikki Amini & Caspar Camitz Idol

Nikki Amini har många gånger visat att hon blivit charmad av Idol-deltagaren Caspar Camitz.
I Idolpodden avslöjar hon nu att även hennes vänner har ett stort intresse för artisten.
– Aldrig hänt tidigare, säger hon.

Idol 2020 är i full gång och någon som har blivit en stark tittarfavorit är bland annat Caspar Camitz. Med sin fantastiska sångröst och otroliga närvaro på scen har han charmat många tittare där hemma och har just nu en given plats i tävlingen. Men det är inte bara tittarna han har charmat.

I år består juryn utav Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita, och när Caspar har framfört sina låtar har den annars väldigt vältaliga juryn haft svårt att komma med någon kritik. Anders har till och med uttryckt vid tidigare tillfälle att han verkligen försöker leta efter något att kritisera, men att han dessvärre inte lyckas. För två veckor sedan framförde även Caspar en låt som fick Nikki att svettas. Det var nämligen när han sjöng Fallin av Alicia Keys som hon generat och uppspelt gjorde ett uttalande som fick många att haja till.

– Okej. Det här var sexigt. Nu sa jag det!, sa hon.

I Nikki och Alexanders podcast Idolpodden, där de varje tisdag pratar om senaste fredagsfinalen och vad som hänt bakom kulisserna i succéprogrammet, pratar de nu ut om relationen till Caspar och vad det är som är så speciellt med honom.

Nikki Aminis nya avslöjande om Caspar Camitz

Det är i början av podden som Alexander väljer att ta upp Caspars senaste framträdande och i samma stund väljer att berätta att hans fru har börjat få tankar om honom.

– Det var faktiskt den mest elektriska stund hittills. Det man kan säga var att min fru till exempel började spekulera i hans, låt oss kalla det, sänghalmskompetens. Och det har hon inte gjort med någon annan förut. Så han sitter ju på någon typ utav en speciell energi, säger han.

Nikki kan inget annat än att hålla med, och efter att hennes kollega sagt sitt forsätter hon med att berätta att hennes vänner även har visat stort intresse för idolen.

– Jag har vänner i min ålder som alltså börjar närma sig 40-sträcket. Vissa är redan vid 40-sträcket. De har hört av sig till mig och det har aldrig hänt tidigare. Och de har sagt att om Caspar står i final så kommer de gärna, säger hon och skrattar innan hon fortsätter:

– Men såg ni vad som hände på scen!? Det blev väldigt varmt vid jurybordet.

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge och Johannas hemliga taktik under live-sändningarna

LÄS OCKSÅ: Idol 2020: Paulinas okända relation till Carola Häggkvist

FOTO: TT