Nikki Aminis klänning stulen – mitt under Idolinspelningen

Nikki Amini

Idol-säsongen är igång igen för fulla muggar. Jurymedlemmen Nikki Amini avslöjar nu att hon råkade ut för något otäckt – mitt under inspelningen av säsongspremiären.
”Olustig känsla just där och då”, berättar profilen.

Det var i måndags som TV4:s långkörare Idol drog igång med sin sextonde säsong. Bakom jurybordet sitter Anders Bagge, 52, Alexander Kronlund, 48, Kishti Tomita, 56, och Nikki Amini, 35. Programledare är som vanligt Pär Lernström, 39.

Den här veckan är det uttagningar i Stockholm – och där råkade Nikki Amini ut för en obehaglig sak. Hon berättar själv om upplevelsen på Instagram.

”Olustig känsla just där och då”, skriver hon om upplevelsen.

Plötsliga klädbytet

Nikki Amini har tidigare pratat om att året säsong är väldigt annorlunda att spela in. Anledningen är naturligtvis coronaviruset och de restriktioner som infört på grund av pandemin.

– Ja, men vi har ju inte kramats och pussats, höll jag på att säga, sa Nikki Amini tidigare till Nyhetsmorgon och lade till:

– Just den här fysiska närheten har väl minskat. Det har varit extra svårt för Bagge, och Kishti gillar ju att springa fram till deltagarna och Bagge gillar att kramas.

Det är något som Anders Bagge själv höll med om i intervjun.

– Jag har ju en sån där ‘kram-craving’ på något sätt. Så det känns ju som att man har försvunnit in i någonting. Jag saknar närheten, sade han.

Men vad hände då med Nikki Amini under första dagen?

Uppmärksamma tittare märkte nog att hon började säsongspremiären iklädd en leopardprickig klänning för att helt plötsligt dyka upp i en ny blommig skrud.

Kishti Tomitas stöd

Anledningen till det, berättar Nikki Amini, är att den första klänningen blev stulen!

”Säsongspremiären av Idol 2020 bjuder på auditions från när vi spelade in i Stockholm. Jag blev tvungen att byta outfit mitt under inspelningen då någon snodde min klänning”, skriver jurymedlemmen på Instagram och fortsätter.

”Olustig känsla just där och då, men resultatet blev bra ändå”.

Jurykollegan Kishti Tomita håller med om att det är kusligt:

”Ja verkligen märkligt och ytters obehagligt att det sker i en lokal där ett fåtal personer har nyckeln!”, kommenterar hon och avslutar med sin catch phrase:

”Vet i fan om det inte är ORIMMLIGT”.

 

En annan följare skriver ”Du är alltid fin! Den stulna klänningen kommer sitta fult på den som tog den”, och en tredje följare blir rasande och skriver:

Va?! Gick nån på riktigt in och stal den? Var det mer saker som försvann? Fy vad trist!”.

Men så verkar det inte ha varit, enligt Nikki Amini.

”Nej, inget annat. Bara min fina klänning som var av intresse”, svarar hon.

Kuslig händelse, så klart, men vilken tur att inte fler saker stals!

Bild: Mattias Hansson, Stina Stjernkvist/TT