TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Nikki Aminis besked om Idol – efter dottern Nilos födsel

24 jul, 2019 
Nikki Amini har precis blivit mamma till lilla Nilo. Nu yttrar hon sig för första gången om kommande Idol-säsongen.
Annons

Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

Nikki Amini, 34, har framgångsrikt jobbat med marknadsföring av världens största artister. På hennes sociala medier har bilder på världsartister som Rihanna, Taylor Swift, Justin Bieber och Avicii synts genom åren.

Sedan 2016 har Nikki varit en av jurymedlemmarna i Idol på TV4 och därmed blivit ett känt ansikte för stora delar av svenska folket. Men de senaste tiden har handlat om annat än jobb för Nikki och hennes man Niklas Twetman. Paret har nämligen länge längtat efter sin dotter och under tisdagen la hon ut en video på att lilla Nilo äntligen kommit till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver hon till en video där hon har sin nyfödda dotter i en vagn bredvid sig.

Annons

– Nilo, vi är hemma nu! Sådan sjuk känsla att komma hem med sin dotter. Men det är väldigt mysigt, säger hon i videon.

Nikki Aminis ord om Idol

Nu har Nikki Amini även yttrat sina första ord om kommande Idol-säsongen. När Idol-programmets Instagramkonto lägger ut en grattishälsning svarar hon i en kommentar om att även lilla Nilo längtar efter tv-programmet.

”Babylycka! Här kommer äntligen @nikki.amini hem från BB med sin lilla dotter, Nilo!,” skriver de på Idols-instagramkonto.

”Mysigt! Tack. Nilo ser framemot årets Idolsäsong”, svarar Nikki Amini då.

Namnet har en betydelse på persiska

I mars avslöjade Nikki fler detaljer om bebisen i podcasten Bulle i Ugnen, som hon gör tillsammans med kändisstylisten Sara Biderman. Hon berättade då att hon väntar en liten flicka och att hon haft ett namn i åtanke sen hon var barn.

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo, sa Nikki i podcasten.

FOTO: TT

Annons