Nikki Aminis besked om Idol – efter dottern Nilos födsel

Nikki Aminis besked om Idol – efter dottern Nilos födsel
Nikki Amini har precis blivit mamma till lilla Nilo. Nu yttrar hon sig för första gången om kommande Idol-säsongen.
Annons

Nikki Amini, 34, har framgångsrikt jobbat med marknadsföring av världens största artister. På hennes sociala medier har bilder på världsartister som RihannaTaylor Swift, Justin Bieber och Avicii synts genom åren.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Sedan 2016 har Nikki varit en av jurymedlemmarna i Idol på TV4 och därmed blivit ett känt ansikte för stora delar av svenska folket. Men de senaste tiden har handlat om annat än jobb för Nikki och hennes man Niklas Twetman. Paret har nämligen länge längtat efter sin dotter och under tisdagen la hon ut en video på att lilla Nilo äntligen kommit till världen.

Annons

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver hon till en video där hon har sin nyfödda dotter i en vagn bredvid sig.

– Nilo, vi är hemma nu! Sådan sjuk känsla att komma hem med sin dotter. Men det är väldigt mysigt, säger hon i videon.

Nikki Aminis ord om Idol

Nu har Nikki Amini även yttrat sina första ord om kommande Idol-säsongen. När Idol-programmets Instagramkonto lägger ut en grattishälsning svarar hon i en kommentar om att även lilla Nilo längtar efter tv-programmet.

”Babylycka! Här kommer äntligen @nikki_amini hem från BB med sin lilla dotter, Nilo!,” skriver de på  Idols-instagramkonto.

”Mysigt! Tack. Nilo ser framemot årets Idolsäsong”, svarar Nikki Amini då.

Namnet har en betydelse på persiska

I mars avslöjade Nikki fler detaljer om bebisen i podcasten Bulle i Ugnen, som hon gör tillsammans med kändisstylisten Sara Biderman. Hon berättade då att hon väntar en liten flicka och att hon haft ett namn i åtanke sen hon var barn.

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo, sa Nikki i podcasten.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…