Nikki Amini om förändringen efter dottern Nilos födsel

Nikki Amini om mammalivet
Idol-jurymedlemmen Nikki Amini blev mamma för första gången i somras.
Nu berättar hon ärligt om den stora förändringen som föräldraskapet innebär.
– Jag har aldrig känt mig så otillräcklig, berättar Nikki i TV4:s Efter fem.
Annons

Tv-profilen och Idol-jurymedlemmen Nikki Amini, 35, har fullt upp. Förutom att årets säsong av musiktävlingen är i full gång på TV4 blev hon för tre månader sedan mamma för första gången.

Tillsammans med maken Niklas Twetman, 35, fick Nikki dottern Nilo i juli och på Instagram delade hon med sig av den glädjande nyheten.

Annons
Annons

Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skrev Nikki i inlägget.

Ärliga orden om livet som mamma

Nu har tre månader gått sedan dotterns födsel och när Nikki Amini under torsdagen gästade TV4:s Efter fem pratade hon med programledaren Axel Pileby, 33, om hur livet är som mamma. I början av intervjun berättade Nikki att hon haft en jobbig dag tillsammans med dottern.

Annons

– Ja, idag har varit tufft. Hon är annars väldigt härlig, men idag har hon inte varit så nöjd med mig, sa Nikki och konstaterade att mammalivet är en omställning:

– Jag måste ju lära känna vem hon är och hennes rutiner och det är så klart att sånt tar ju tid. Men mitt tålamod är ju inte alltid det bästa heller, erkände Nikki skrattandes.

Annons

Senare berättade Nikki vidare om det nya livet som förälder – och hur utmanande hon tycker att det är.

– Att bli mamma, är för mig, den största utmaningen i mitt liv såhär långt, berättade Nikki Amini i Efter fem och fortsatte:

– Samtidigt som det kan ge mig den absolut största glädjen jag någonsin har upplevt så kan det också, å andra sidan, ge den största tyngden och också göra mig väldigt ledsen. Just för att jag kanske känner mig otillräcklig eller… om Nilo är ledsen och jag testar allt men hon blir inte glad, eller hon kommer inte till ro och somnar. Jag har aldrig känt mig så otillräcklig på det sättet.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…