Nicole Nordin om överenskommelsen med Peter Foppa Forsberg

Nicole Nordin om överenskommelsen i relationen med Peter Forsberg
Nicole Nordin och Peter Forsberg har varit ett par i över tio år. Men en stark kärlek är inte det enda paret delar. De jobbar även ihop, och nu berättar Nicole hur de får arbetsrelationen att fungera. ”Vi har lärt oss att sätta gränser”, säger hon i Loungepodden.
Annons

Nicole Nordin, 32, träffade Peter ”Foppa” Forsberg, 45, när hon var 21, och sedan dess har kärleken minst sagt blomstrat mellan paret. Men när han friade till henne i kärlekens stad Paris 2010 var hon tydlig med att hon ville vänta med ett bröllop.

Annons

– Då gick jag alltså mitt tredje år, jag läste fortfarande kandidaten på Handels, och jag ville inte gifta mig som student. Jag hade inte alls min egen identitet, jag visste inte vad jag skulle göra, sa Nicole när paret var med i TV4:s Tillsammans med Strömstedts.

Hon berättade även i programmet om hur hon upplevde andras syn på kvinnor som är i en relation med äldre män, vilket hon som 14 år yngre flickvän har fått erfara.

Annons

– Det är klart det finns fördomar om tjejer som dejtar äldre, rika män. Man förväntas vara en hemmafru, man förväntas älska shopping och gå på spa och leva lyx och flärd. Så är det. Det tror jag är en allmänt vedertagen missuppfattning.

Men någon hemmafru är långt ifrån vad Nicole är. Hon var fast besluten om att göra något med sin karriär efter tre år på Handelshögskolan i Stockholm. Idag driver hon flera företag inom olika branscher. Bland annat är hon, tillsammans med Peter, delägare och medgrundare i skoföretaget Inuikii.

Om att arbeta ihop med sin partner

När hon gästar podcasten Loungepodden berättar hon om hur det är att jobba ihop med sin partner.

Annons

– Båda vi har väldigt mycket respekt för varandra. Vi är medvetna om att man inte behöver tycka lika i allting, vilket vi inte gör, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Hade det varit två stycken som tyckte likadant hela tiden hade jag aldrig utvecklats. Vi har också lärt oss att sätta gränser för när vi pratar business hemma.

Hon beskriver deras arbetssituation som enbart bra för relationen, även om hon är medveten om att många andra relationer kan ta skada av samma situation. Men Nicole påpekar däremot att deras arbetsroller skiljer sig åt en hel del.

– Vi har väldigt olika roller och vi träffas väldigt sällan. Jag skulle kunna säga som att vi har en distansrelation. Vi reser väldigt mycket i våra roller. Så med barn hemma är det så att man reser ungefär varannan vecka. Man ses på Arlanda och bara ”kiss and goodbye”, säger hon och fortsätter:

Annons

– Han har ett visst uppdrag och jag har en annan roll. Och det kompletterar varandra väldigt väl. Vi är otroligt olika personer, väldigt olika.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…