Niclas Lijs känslosamma ord till gravida Ellen Bergström

Niclas Lij stora kärlekshyllning till gravida Ellen Bergström
De blivande föräldrarna är inte dåliga på att ge varandra kärlek. I ett inlägg på Instagram kärlekshyllar Niclas Lij sin gravida flickvän Ellen Bergström stort.
”Liv, glädje och kärlek”, skriver han.
Annons

Tv-profilerna Niclas Lij, 33, och Ellen Bergström, 30, hittade kärleken i varandra för två år sedan. Paret träffades på ett event för speeddejting där Niclas agerade dejtingexpert, detta efter sin medverkan i kärlekssåpan Bachelor på Sjuan.

Annons

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas? ska vi inte träffas? båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, sa Niclas Lij i podcasten Vad har Hänt? tidigare i år.

I samma podcast förklarade han också att han och Ellen Bergström har mycket roligt ihop.

Annons

– Båda gillar att skratta och skoja, så att det är väldigt mycket ploj.

Niclas och Ellens gravidlycka

Sen en tid tillbaka bor paret ihop, och för en månad sedan delade de med sig av den glada nyheten – de ska bli föräldrar! Ellen Bergström avslöjade lyckan i en rebus på sin Instagram. På bilden i rebusen sitter Ellen på toppen av en stor eldslåga – och många följare var snabba med att klura ut vad det föreställde:

”På smällen?”, frågade en.

Ellen på smällen!” skrev en annan.

Annons

Efter det har hon uttryckt sin stora glädje över graviditeten, men hittills har den också varit tuff.

– Jag har spytt varje dag i princip. I kanske fyra veckor. Men det har mest varit på morgonen, så det är inte som för de som spyr hela dagarna och inte kan äta. Jag har bara haft på morgonen. Men det är klart att det varit jobbigt, men mest jobbigt har det nog varit psykisk, sa hon till Expressen i samband med avslöjandet.

Kärlekshyllningen på födelsedagen

I veckan fyllde Ellen Bergström jämt – hela 30 år. Något som pojkvännen inte var sen med att uppmärksamma i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING! Tycker om den här bilden från i somras, för den visar Ellens sanna essens. Liv, glädje och kärlek. Älskar dig!” skriver Niclas Lij i det kärleksfulla inlägget, och Ellen var heller inte hon sen med att svara:

Annons

Åh!!! tack älskling!!!!! Jag älskar dig också!

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…