Niclas Lijs hårda ord om TV4-produktionen efter Bachelor

Niclas lijs avslöjande om bachelor
Niclas Lij blev känd för svenska folket när han medverkade i Bachelor 2017. Men att dejta 24 tjejer samtidigt i ett paradis har också sina baksidor. I podcasten Vad har Hänt? berättar han sanningen om vad som hände bakom kulisserna.
Annons

2017 hette årets Bachelor på TV4 Niclas Lij, 33. Kärleksresan slutade med att han valde Johanna Scortea, 27, men väl hemma i Sverige utvecklades inte relationen ytterligare och de gick skilda vägar.

I podcasten Vad har Hänt? berättar Niclas att det hade kunnat vara en annan Bachelor i tv-rutan istället för honom – han tackade nämligen nej först. Anledningen? För att han var orolig för att bli lurad av produktionsbolaget.

Annons
Annons

– Det största problemet var faktiskt mina egna tankar där nere. Pressen jag satte på mig själv. Hade jag bara tagit det lite mer chill, känt lite mer tillit till hela produktionen så hade det varit så mycket skönare för mig. Men jag hade hela tiden den här känslan av att produktionen vill skapa bra tv så det kommer fucka med mig.

Han berättade om sina osäkerheter med sina närmsta vänner och familj och med tv- och produktionsbolaget och de fick Niclas att känna trygghet.

– Jag ska säga att jag är sjukt glad för att jag gjorde det. För i slutändan, jävlar vilket äventyr det var, säger Niclas Lij.

Blev vilseledd till att skicka hem fel tjej

Inspelningarna för Bachelor 2017 ägde rum på Dominikanska republiken och med vacker natur och romantisk miljö är det som klippt och skuret för att bli kär – något som Niclas insett i efterhand att produktionen försökte pressa fram.

Annons

– Det har jag insett i efterhand att hela produktionen, jag kommer inte ihåg om det var 50 pers i produktionen, men det var som att alla var tillsagda att få det att spira kärlek. Och i hela det klimatet och när alla bara ”shit det såg ut som att ni hade det så himla romantiskt, vilka känslor, hon är helt betuttad i dig, du ser helt betuttad ut också, allt det där pratet triggar ju igång känslor, säger Niclas.

Trots att 33-åringen är en känslomänniska som har lätt att få starka känslor, har han i efterhand insett hur påverkad han faktiskt blev rent känslomässigt. Men Niclas har också insett att han även blev starkt påverkad när det kom till att fatta vissa beslut.

– Jag kan inte gå in på specifika tillfällen gällande just det för det får jag inte. Men det som jag, det enda jag ångrar och det som jag verkligen känner fan, det är när jag gjorde saker för produktionen och inte för mig själv. Det var bara så dumt, säger Niclas.

Ett exempel var när produktionen bad honom att gå på dejt med en specifik tjej, som Niclas egentligen inte ville fortsätta träffa.

Annons

– Jag vill lägga tid på någon av de tre tjejerna som jag verkligen tycker om, men produktionen pushar så mycket på att jag ska välja den tjejen som jag egentligen vill skicka hem, henne vill de att jag ska gå på dejt med. Och istället för att skicka hem henne då får produktionen mig att behålla henne längre tid än nödvändigt. Då känner jag mig totalt manipulerad av produktionen i ett sådant läge och det inser jag ju först efteråt.

Niclas avslöjar dessutom att tjejerna vilseledde honom till att skicka hem en tjej, genom att sprida rykten om henne. Det var först när han hade skickat hem tjejen som han insåg att han blivit lurad.

– Jag skickade hem henne för att jag blev vilseledd av tjejerna. Hon skulle absolut ha varit topp tre egentligen men jag tror att alla kände det och blev oroliga så de fick mig att skicka hem henne, säger Niclas i podcasten.

Hör hela intervjun med Niclas Lij i vår podcast Vad har Hänt? i avsnittet ”En Bachelors bekännelser”. Du hittar podcasten här!

Annons

FOTO: TV4, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…