Molly Sandén efter uppbrottet från Danny

Molly Sandén avslöjar att hon har gjort slut med Danny Saucedo.
Molly Sandén berättar nu att nya albumet handlar om uppbrottet från Danny Saucedo. Samtidigt är hon tydlig med en detalj: ”För mig handlar det inte om honom eller henne”, säger hon i en intervju med Elle.
Annons

I början av mars meddelade Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, att de efter drygt sex år tillsammans gjort slut. Förlovningen var bruten och Molly meddelade det i en radiointervju i Mix Megapol då hon fick frågan rakt ut om hon och Danny gjort slut.

– Eeh… Jag festar ensam just nu… Så att säga, sa Molly Sandén och fortsatte:

– Ja det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Annons
Annons

”För mig handlar det inte om honom eller henne”

I samma veva gav Molly beskedet att hon är aktuell med en ny skiva som hon säger är mer personlig och självutlämnande än någonsin. I en ny intervju med Elle medger hon att musiken på albumet, som har namnet Det bästa kanske inte har hänt än, inspirerats av vad hon gått igenom med Danny Saucedo.

Annons
Molly Sandén, 24, sångare, sambo med Danny Saucedo, 30 – Danny så klart. Vi brukar alltid överraska varandra på Alla Hjärtans dag så det lär bli många pussar
Molly och Danny var ett par i drygt sex år innan de gick skilda vägar.

– Det är väl såklart oundvikligt att jag skrivit om det jag gått igenom och det som tagit mest av min tankekraft. Men det är ändå väldigt mycket fokus på mig. För mig handlar det inte om honom eller henne. Det handlar om min resa och min upplevelse.

Samtidigt hymlar Molly Sandén inte med att hon nu börjar tröttna på att prata om sitt tidigare förhållande.

Annons
Danny friade till Molly efter att de bestigit Kilimanjaro.

Molly Sandén trött på att prata om Danny

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd.

Annons

Molly Sandén och Danny Saucedo blev ett par i slutet av 2012. I början av 2013 offentliggjorde de sin relation under Melodifestivalen, samma år som Danny var programledare för tävlingen.

2016 förlovade de sig efter att Danny Saucedo friat till Molly efter att de hade bestigit Kilimanjaro. Därefter har de många gånger fått frågan om bröllop, och trots att de till och med bestämt datum har en bröllopsceremoni skjutits upp.

– Det kommer inte att bli ett giftermål i år, vi hinner inte. För jag är på Börsen och har så mycket manus att tänka på. Vi är inga traditionella personer av oss så vi kommer nog ta det där när det känns bra, berättade Danny Saucedo i TV4:s Nyhetsmorgon i början av 2017.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…