Minna lämnar Oscar i Bonde söker fru – efter oväntade beteendet

Brevskrivaren väljer att lämna bonde-Oscar
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru väljer en av brevskrivarna att lämna bonde-Oscar.
Anledningen är att hon sett sidor av honom som hon inte gillar.
– Det blev bara tydligare och tydligare, berättar hon i programmet.
Annons

Årets säsong av Bonde söker fru på TV4 är i full gång. Brevskrivarna har flyttat hem till sina bönders gårdar och flera av bönderna har redan gjort sitt val från fyra till tre tjejer. En som däremot har sitt val kvar är getbonden Oscar Fjärrstrand, 22. I kvällens avsnitt får han därför besök av programledaren Linda Lindorff, 47, som ska medverka vid bondens kommande val.

Annons

När det är dags för Oscar att välja vilka av de fyra brevskivarna som han vill fortsätta dejta frågar Linda Lindorff tjejerna rätt ut om alla vill stanna kvar. Frågan får Minna Lindberg, 18, att medge att hon vill lämna gården.

– Jag har ju funderat lite faktiskt och jag känner väl ändå att jag har landat i att jag kommer att vilja åka hem, berättar Minna i programmet.

Annons

Anledningen till beslutet

När bonde-Oscar får beskedet rör han inte en min och Minna förklarar vidare om anledningen bakom sitt beslut.

– Jag har uppfattat oss lite olika kanske när det kommer till förhållande och känslor och liksom det, att vi behöver lite olika.

Oscar instämmer och säger att även han märkt att de har olika behov.

– Jag har ju uppfattat Minna som lite djupare liksom, och jag har lite svårt att greppa det. Jag vet inte vad du behöver, svarar Oscar.

Annons

Till kameran förklarar Minna vidare om varför hon väljer att lämna:

– Jag känner väl mest att det bara blev tydligare och tydligare att han är mer ytlig när det kommer till känslor.

I en tillbakablick ses Minnas och Oscars dejt som visades i det föregående avsnittet av Bonde söker fru. Där uttrycker Oscar tydligt att han inte tycker om att sitta och prata känslor, och att det inte är något han vill ”grotta” ner sig i. Och beteendet från Oscar föll inte Minna i smaken.

– Det är viktiga saker som är på spel och viktiga frågor som jag inte kan ändra på direkt. Jag kan ju inte bli en ytlig person liksom, för jag är inte det, förklarar Minna.

”Han kanske har dåliga erfarenheter”

Efter att programledaren Linda Lindorff lämnat gården frågar Oscar Fjärrstrand hur det känns för Minna Lindberg efter att berättat om sitt beslut att lämna gården.

Annons

– Skönt, men ledsamt att lämna er allihopa, svarar Minna samtidigt som hon tittar på de andra tre brevskrivarna.

Oscar som utåt sett verkar ha tagit beskedet väldigt lugnt bekräftar det till kameran:

– Jag tror att hon behöver ha en som kan ge henne allt det där, ja men väldigt känslomässig, och jag kan ge henne väldigt mycket annat men inte den känslomässiga biten.

Minna och Oscar kramas hejdå och passar även på att önska varandra lycka till. Till kameran berättar Minna ytterligare om beslutet sitt beslut – och varför hon tror att Oscar inte gett sken av att ha velat ha kvar henne på gården.

– Han kanske har dåliga erfarenheter av känsliga tjejer och då blir det såhär, säger Minna Lindberg och fortsätter:

Annons

– Då blir han rädd och tänker ”oj det här kommer inte sluta bra” medan jag tänker helt tvärtom – det blir ju ingen kärleksrelation utan känslor.

Bonde söker fru sänds på onsdagar på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…