Mia Parneviks blodiga olycka – egna orden om händelsen

Mia Parneviks blodiga cykelskada.
De skojade och hade kul – men det hela slutade i en krasch.
Nu visar paret Parnevik upp skadorna på Instagram efter olyckan.
– Vad har hänt med stackars Mia?, säger Jesper Parnevik i en video.
Annons

Familjen Parnevik har blivit en av Sveriges mest folkkära familjer genom realityserien Parneviks på TV3. Programmet sändes i fyra säsonger och under dessa fick vi lära känna golfproffset Jesper Parnevik, 54 och hustrun Mia Parnevik, 51, samt deras barn Peg, 24, Penny, 22, Phillipa, 20, och Phoenix, 18.

Annons

Makarna Parneviks barn är numera vuxna och har fullt upp med sina egna karriärer. Peg Parnevik arbetar främst som artist och har släppt flera hits genom åren. Penny Parnevik har nyligen blivit mamma och precis som lillasystern Philippa satsar hon numera på sina sociala medier. Phoenix Parnevik är den yngsta i syskonskaran och har precis börjat på college.

Annons

Jesper och Mia har hållit ihop i vått och torrt och de talar ofta och öppenhjärtigt om sina starka känslor för varandra – och hur de bär sig åt för att hålla kärleken vid liv. I Framgångspodden berättade Mia att hon och Jesper har nått framgång i sin relation genom att våga göra misstag.

– Självklart så lär man sig av alla sina misstag och vad vore livet annars om man inte prövar. Jag tycker såhär, att misstag är den största delen till framgång. Ju mer du prövar och ju mer du sänder ut och ”nu kör vi på det här” och ”nu försöker vi med det här”, säger Mia Parnevik i podden och fortsätter:

– Det är väl det som är vår framgång, att vi har prövat mycket och man åker ner på smällar.

Blodigt fall för Mia

På Jesper Parneviks Instagram story kunde man under söndagen se videor på när Mia Parnevik slagit sig. Paret ska ha cyklat fort tillsammans med dottern Peg och Pontus Pettersson, som hon har gruppen Gammal tillsammans med.

Annons

”Cykelrace med Gammal och asfalten vann”, skriver Jesper Parnevik till klippet där han visar Mias blodiga armar och ben.

Trots att Mia blöder verkar hon vara vid gott mod och skojar om vad som hänt:

– Vad har hänt med stackars Mia, säger Jesper i videon varpå Mia svarar:

– Jag tyckte att de var kul att cykla lite. Snabb som fan är jag, säger hon.

Annons

– Hon cyklade på bakhjulet och grejer, säger Pontus Pettersson.

Mia Parnevik visar upp sina skador.
Mia Parnevik visar upp sina skador.

FOTO: TT/Cornelia Nordström, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…