Meagan Nouis i tårar efter Felix Almsveds beslut i Bachelor

Bachelor Felix Almsved och Meagan Nouis
Felix Almsveds beslut i Bachelor får Meagan Nouis att bryta ihop i tårar.
För en av de andra tjejerna berättar hon varför hon tog det så hårt.
– Jag borde inte tänka så men innerst inne så gör jag det, säger hon.
Annons

Dejtingsåpan Bachelor på TV4 är i full gång. I programmet får tittarna följa Simon Hermansson, 29, i jakten på den stora kärleken. Nytt för i år är att Simon inte är ensam om att dela ut rosor i programmet – han har nämligen fått sällskap av en annan ungkarl vid namn Felix Almsved, 27.

Annons

Förra veckan gjorde Felix entré och trots att det kom som en chock för tjejerna att det i år finns två ungkarlar, så var det många som snabbt fick upp ögonen för Felix.

Felix Almsved går på dejt i Bachelor

I kvällens avsnitt får man se hur tjejerna avslappnat ligger vid poolen och pratar med varandra när plötsligt en helikopter börjar surra ovanför deras huvuden. När de inser att det är Felix som är på väg att göra entré skriker flera av dem till. En av de som lyser upp lite extra är Meagan Nouis, 26.

Annons

– Jag tänkte ta med en av er idag och dra till stranden, berättar Felix när han samlat ihop alla tjejer. 

Han avslöjar att han kommer att välja en tjej som han inte har varit på dejt med tidigare, och valet faller till slut på Isabella Larka, 30. Besvikelsen hos Meagan är stor och hon försöker inte att dölja det.

– Jag är den enda tjejen som inte varit på dejt med honom och jag förväntade mig verkligen att det skulle bli jag. Precis när han skulle säga namnet så tittade han rakt på mig. Det var hårt, han tittade på mig och sedan säger han ett annat namn, säger hon efteråt. 

Annons

Meagan Nouis tårar

Lite senare i programmet får man se hur Meagan sitter i en soffa och gråter. Hon tröstas av en av de andra tjejerna och berättar då varför hon tycker att situationen är så jobbig. 

– Jag känner mig så utanför. Jag trodde att jag skulle bli vald till dejten så det suger. 

Hon berättar att hon länge försökt hålla ihop det, men när hon ständigt blivit bortvald har det tagit hårt på henne. 

Annons

– Vid det här laget så bröt jag ihop och började gråta, säger Meagan.

”Vill inte att han ska ha fel uppfattning”

Då hon är amerikanska upplever hon också att det är svårt då hon inte förstår när de andra pratar svenska. 

– Jag får ingen chans att visa min personlighet. Jag oroar mig för vad han (Felix reds. anm.) tycker. Tror han att jag alltid är förvirrad? Tror han att jag inte fattar något? Eller tror han att jag är den tysta som bara står i hörnet hela tiden. Jag vill inte att han ska ha fel uppfattning om mig. 

Annons

Hon tröstas av Johanna Ohlsson som säger att de ska bli bättre på att prata engelska när Meagan är i närheten, men det är inte bara språket som tynger amerikanskan. 

  Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Jag borde inte tänka så men innerst inne så gör jag det och det suger, säger hon i tårar.

Bachelor sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…