Meagan Nouis i tårar efter dejten med Bachelor-Simon

Meagan Nouis i tårar efter dejten med Bachelor-Simon
Årets säsong av Bachelor är i full gång och i kvällens avsnitt av är det dags för gruppdejt.
Men efter dejten med Simon Hermansson bryter Meagan Nouis ihop i tårar.
– En besvikelse, förklarar hon.
Annons

I måndags startade en ny säsong av populära Bachelor på TV4 Play, Sjuan och C More. Årets ungkarl är hockeykillen Simon Hermansson, 29, som hoppas hitta sitt livs stora kärlek bland de deltagande tjejerna.

I år visas Bachelor fyra dagar i veckan, från måndag till torsdag, men det är inte det enda som är nytt i årets säsong. Innan premiären avslöjade nämligen TV4 att det för första gången i programmets historia kommer att vara två ungkarlar som tittarna får följa i jakten på kärleken.

Annons
Annons

Men än så länge har Bachelor nummer två inte klivit in i huset och Simon är fortfarande ensam om att dela ut rosor och dejta tjejerna. Under onsdagens avsnitt har det blivit dags för gruppdejt – och tjejerna ska själv bestämma vilka som ska få gå.

Efter mycket om och med hamnar tillslut lotten på Alexandra Andersson, 29, Meagan Nouis, 26, och Johanna Ohlsson, 28, som alla tre är väldigt förväntansfulla inför dejten med Simon.

Men förväntningarna byts snabbt ut till besvikelse – i alla fall för två av dem. Under dejten som består av en picknick ska Simon välja en av tjejerna för att fortsätta dejten på tu man hand med. Valet faller på Johanna, och Alexandra och Meagan får besviket bege sig tillbaka till huset.

Annons

Bryter ihop efter dejten

Tillbaka hos de andra tjejerna blir Alexandra och Meagan utfrågade om dejten. De båda tycker det är tråkigt att de inte fått någon som helst egentid med Simon, och speciellt Meagan är besviken på dejten.

– Hela grejen var bara en besvikelse. Jag har väntat så här länge på att äntligen få den här dejten och de andra tjejerna som har kommit tillbaka från dejter har pratat så bra om hur dejterna är och om all den tid de fick. Och jag fick ingenting av det, förklarar Meagan och fortsätter:

– Nu känns det bara som, kommer det där vara min enda dejt på, vem vet hur länge? Jag vet inte… sen började jag tänka ”varför valde han inte mig?” och jag vet att det är dumt men det är bara min osäkerhet.

Annons

Meagan forsätter uttrycka sin besvikelse över bristen på egentid. Till kameran berättar hon att en av anledningarna till att hon verkligen ville få chansen att prata med Simon på egen hand var för att berätta att hon i höst kommer att flytta till Sverige från USA.

– Det gör mig orolig att jag inte fick tillfälle att berätta allt det för honom, säger Meagan.

De andra tjejerna är snabbt framme till Meagan för att krama om henne.

– Helt ärligt så sög det. Jag grät och nu känns det som att jag kommer att gråta igen…, säger Meagan.

Annons

Strax därpå faller hon återigen ner i gråt och tröstas av tjejerna.

– Jag känner honom knappt, men kanske är det en bidragande faktor. Jag känner att jag konstant väntar på att få min tid med honom och det är allt jag velat ha. Det är bara frustration, tror jag, förklarar Meagan till kameran efter tårarna.

Besvikelsen efter dejten berör även många av de övriga deltagarna.

– Det var så tråkigt att se Meagan så ledsen. Jag tycker att alla förtjänar en pratstund med Simon. Vi vet ju inte ens när nästa rosceremoni är. Jag tror det är många som känner sig osäkra just nu, berättar Paula Moczek, 29.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…