TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Matices vändning efter succén i Idol: ”Priset är för högt”

12 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Matice Kamara Idol 2018
Matice Kamara har gjort succé i Idol 2018. Nu berättar han om sin tvekan att fortsätta sin resa mot att bli artist.
Annons

Matice Kamara, 19, har gjort succé i Idol. Vecka efter vecka hyllas han av både juryn, publiken och tittarna, och han har lyckats med konststycket att ta sig vidare med sina hip hop-låtar fast att det inte har fungerat tidigare säsonger.

Trots framgångarna har Matice haft sina tvivel på om han verkligen ska fortsätta sin resa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har aldrig gillat offentligheten, det är inte jag. Jag älskar att stå på scenen och att göra folk glada och må bra, men just den offentliga sidan är jobbig. Det är inte bara mig det handlar om utan det blir även min familj. Så jag börjar överväga om priset är för högt att betala för att leva drömmen, sa han när Hänt träffade honom på Idols pressträff.

Han berättade att många av de andra deltagarna älskar att synas och höras, medan han själv föredrar att hålla sig undan. Det var under kvalveckorna han först började märka av baksidorna med att vara med i Idol.

– Det var där det satte snurr i mitt huvud. Jag var inte beredd på att det skulle gå så fort. Jag kunde inte föreställa mig att man direkt blev offentlig på så stor plan, säger han och fortsätter:

Annons

– Man är allmänhetens egendom känns det som och det är det jag är rädd för.

Han är dock väldigt noga med att poängtera att han är tacksam för all den fina responsen han har fått från både juryn och fansen. Han älskar ögonblicket på scenen, men det är just biten med kameror överallt som han har svårt för. Det som får honom att fortsätta är hans vilja att hjälpa och inspirera andra ungdomar.

– Jag vill leva min dröm och samtidigt öppna upp en dörr för nästa generations unga artister som kanske inte hade vågat ta det steget, som kanske kommer från en förortsbakgrund.

– Det kommer vara en känslig bergochdalbana, det kommer vara jobbigt och det kommer var hemskt, säger Matice Kamara

All styrka till dig Matice, så fint att fortsätta Idol-resan för att inspirera andra ungdomar!

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på Tv4 play.

Se William Strid berätta om Idol här:

FOTO: Ibl

Annons