Matias Varela har blivit pappa igen – första bilden på sonen

Matias Varela har blivit pappa igen
Matias Varela och flickvännen Daniella Kjell har blivit föräldrar igen. Paret har sedan tidigare en treårig son tillsammans.
Annons

Det var i november som Snabba cash-skådespelaren Matias Varelas, 38, flickvän Daniella Kjell, 27, gick ut på Instagram och avslöjade att hon och Matias väntade sitt andra barn.

– Det känns riktigt kul och det hände bara. Vi hade tänkt att vi skulle skaffa syskon till vår son, men det var inte planerat. Jag var hemma kort mellan två filminspelningar och då hände det, sa Matias Varela till Aftonbladet.

Nu är väntan över. Matias Varela avslöjade i tisdags att han och Daniela har fått en son.

Annons
Annons

”Hon gjorde det igen, min bästa vän, livskamrat, inspiration, motivation, älskar dig (tack alla ni fantastiska krigare som jobbar på BB STOCKHOLM) Vad ni än tjänar så borde det vara det dubbla”, skriver Matias Varela i ett inlägg på Instagram.

”Trivs jättebra med familjelivet”

Matias och Daniella har sedan tidigare en treårig son och den för många svåra småbarnstiden har inte avskräckt honom från att utöka familjen.

– Jag trivs jättebra med familjelivet. Först var man lite nojig att livet skulle förändras, men för oss har det blivit en förbättring. Livet får en annan mening. Det låter klyschigt, men så har det varit för oss i alla fall, sa han i till Aftonbladet.

När son nummer ett var liten var det dock Daniella Kjell som drog det tyngsta lasset.

Annons

– Jag kanske inte märkte av så mycket av den tyngsta perioden när vår son inte sov så mycket, så jag måste vara ärlig. Daniella har fått ta det mesta så det är lätt för mig att säga att småbarnsåren var lätta. Hon har fått slita mer och sätta rutiner, men det har hon gjort väldigt bra. Den här gången ska jag vara hemma mer.

Matias Varela har under vintern filmat tv-serien Fartblinda som bygger på författaren Carolina Neuraths bok med samma namn. Innan dess gjorde han säsong tre av Netflixserien Narcos, och filmen Heavy med Sophie Turner från Game of Thrones.

Hänt har utan framgång sökt Matias Varelas för en kommentar.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…