Maria Montazamis chock efter upptäckten under besöket hos dottern

Maria Montazamis chock efter upptäckten hos dottern hanna
Maria Montazami chockerades över vad hon fann när hon var på besök hemma hos dottern Hanna och hennes partner. I ett inlägg på sin blogg delar hon med sig av den oväntade upptäckten. ”Sedan tänker jag vad i hela friden vattnar vi egentligen”, skriver hon.
Annons

Den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami, 53, var under dagen på besök hemma hos dottern Hanna, 25, och hennes pojkvän Rudy, ett besök som ledde till en oväntad upptäckt. Maria Montazami, tillsammans med maken Kamran, var där för att ta hand om parets växter.

Annons

”Kamran och jag åkte till Hanna och Rudys hus för att vattna blommorna”, berättar Maria Montazami i ett inlägg på sin blogg.

Hon delar därefter med sig av hur besöket hos dottern och pojkvännen fick en oväntad vändning när hon insåg att efter att växterna såg lite annorlunda ut än vad Maria och Kamran Montazami nog är vana vid.

Annons

”Haha Kamran tar över, antagligen tror han att han vattnar bättre än mig. Vi kommer alltid att försöka lära varandra hur si och så ska göras. Sedan tänker jag vad i hela friden vattnar vi egentligen”, fortsätter hon i inlägget.

Maria Montazamis oväntade upptäckt

När tv-profilen väl fick reda på vad det egentligen var hon vattnade fick hon sig en tankeställare, däremot var hon säker på att det hon fann inte är någonting som dottern använder för eget bruk.

Annons

”Jo vi vattnar bland annat marijuana. Har ingen erfarenhet om detta. Vet inte exakt hur det funkar men inget Hanna använder iallafall. Rudy har säkert allt under kontroll nu när allt är lagligt. Så låt oss inte hoppa till attack innan vi vet mer. Jag undersöker och återkommer”.

Hela dagens händelser fick läsarna att kommentera komiken i den oväntade upptäckten.

Du är ju bara för rolig & cool … tänker på ”gräset” du vattnar. Inga övriga kommentarer behövs”, skriver en av hennes läsare bland kommentarerna i kommentarsfältet. En annan delar också sina tankar om plantan:

Såg en dokumentär nyligen om att ”weed” blivit lagligt i många stater i USA, bland annat i Carlifornien och vilken big business det har blivit. De visade en massa produkter som ploppat upp både till människor och djur.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…