Margaux Dietz Liebermanns oro över sonen Arnold efter händelsen

Margaux Dietz Liebermanns känner oro över att sonen Arnold ska springa ut i vägen. Därför överväger hon koppel.
Margaux Dietz Liebermann går ofta på promenader med sin snart 2-årige son Arnold. Men efter att ha bevittnat en mamma vars barn sprang ut i gatan har nu Margaux blivit ordentligt orolig.
Annons

Influencern och bloggaren Margaux Dietz Liebermann, 28, blev ordentligt uppmärksammad när hon publicerade videon Jag föder barn på sin Youtube-kanal 2017. I videon lät Margaux sina följare hänga med in i förlossningsrummet – genom värkar och krystningar, till att sonen Arnold kom ut och fick träffa sina föräldrar för första gången.

Sedan födseln har Margaux följare fått följa Arnolds liv genom Margaux sociala medier. Han syns i vloggar på Youtube, i inlägg på Instagram, på Instagram stories och i blogginlägg. Följarna har fått se Arnold växa så det knakar och snart fyller han två år.

I ett blogginlägg skriver Margaux Dietz Liebermann att Arnolds nya passion har blivit att gå promenader.

”Här är vår nya grej, promenader. Det är det roligaste Arnold vet just nu och jag älskar det också, speciellt i det här vädret. Det var förskolan som upptäckte hans nya passion först då han hade promenerat fler kilometer en dag istället för att ha suttit vagnen. Så nu går vi på ett äventyr om dagen när vi är lediga”, skriver Margaux Dietz Liebermann.

”Livrädd för att det ska hända”

Men trots att Margaux tycker om sonens nya intresse kan hon inte rå för att tycka att det är skrämmande att gå promenader med ett litet barn i Stockholms innerstad.

”Jag får sådana panikkänslor att han ska springa rakt ut i gatan. Jag såg det hända en mamma för någon vecka sedan på Odengatan. Hon blev så rädd och skrek och i sista sekund så vände barnet tillbaka skrattandes. För han förstod ju inte allvaret, det var verkligen två sekunder ifrån bussen…”, skriver Margaux.

Händelsen med kvinnan och barnet, som Margaux fick bevittna, har gjort henne orolig. Tanken på att Arnold skulle springa ut i gatan skrämmer henne.

”Jag håller såklart Arnold stenhårt i handen och är försiktigt, men jag blir ändå livrädd för att det ska hända och det kan hända den bästa. Som tur är så är han väldigt försiktig av sig och inte alls hetsig, men det är inget jag tar för givet”.

För att undvika att Arnold springer ut i vägen överväger nu Margaux att skaffa ett koppel som hon kan hålla honom i. I blogginlägget frågar Margaux sina läsare om råd, och om det är rätt eller fel att koppla sina barn.

”Jag vet att det är debatt kring att koppla barn men för mig är det en no brainer i det här fallet? Vad tycker ni?”, frågar Margaux.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…