Margaux Dietz oro efter händelsen med Arnold på förskolan

Margaux Dietz oro efter händelsen med Arnold på förskolan
När Margaux Dietz Liebermann nyligen uppdaterade sina följare om vad som hänt under helgen, avslöjade hon att hon efter en händelse var tvungen att oväntat åka och hämta sonen på förskolan.
Annons

Influencern Margaux Dietz, 28, la till efternamnet Liebermann i april när hon gifte sig med sin stora kärlek Jacob Liebermann Dietz, 34. Makarna har sonen Arnold, 2, tillsammans och det var när sonen föddes som Margaux fick mycket uppmärksamhet efter att hon publicerat sin förlossningsvideo på Youtube.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Hela familjen syns ofta på Margaux populära Youtube-kanal och hon uppdaterar också flitigt om vad som händer i sitt liv via sin blogg. Nyligen uppdaterade Margaux sin blogg med ett inlägg där hon berättade om vad hon gjort under den gångna helgen. Den bestod av allt från barnkalas, dans och fest på festivalen Summerburst och besök hos Margauxs nära vän, tillika artisten, Viktor Frisk, 24.

Annons

Margaux Dietz oro

Fredagen började i lugn med att hon skulle fixa naglarna, men rätt som det var så ringde förskolan och sa att Arnold var sjuk, så hon rusade genast dit – men möttes inte av en sjukling.

Annons

”Väl på plats möttes jag av en superfrisk Arnold. Vi är verkligen supernöjda med vår förskola, men han var otröstlig efter vilan.”, skriver Margaux Dietz.

När de väl kom hem märkte hon att allt inte stod rätt till.

”När vi kom hem såg jag att han blödde från örat och hade rivmärken i nacken. Så jag tror att det kan ha haft med det att göra. Sen blev han även biten i armen två dagar tidigare stackarn. Det var en jobbig vecka på förskolan”, skriver Margaux och menar att hon blir orolig:

Annons

”Som mamma blir jag såklart orolig men samtidigt litar jag på pedagogerna att de håller koll på vad som händer och att det andra barnet inte gör om det. Jag meddelade även de andra skadorna idag när jag hämtade honom och så har jag tagit bilder på dem.”

Även fast Margaux skriver om massor olika saker i inlägget, så är det just incidenten på förskolan som fått läsarna att reagera mest. Det svämmar över med kommentarer om stöttande ord och igenkännande.

”Mitt barn har blivit riven jätteilla. Nån månad senare rev hon ett annat barn. Trist som tusan men man kan bara hoppas att pedagogerna ska hinna se allt. De är snabba när de vill, de små”, skriver en läsare och en annan har också upplevt liknande händelse:

Annons

”Båda våra barn har blivit bitna i ungefär den åldern. Ofta ett barn som inte riktigt fått igång talet än vilket är frustrerande så som uttrycker så som dom kan. Inte kul men det går över”.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…