TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Måns Zelmerlöw har inte tid för någon flickvän: "Skönt att vara singel"

15 jul, 2015 
AvLotta Gray
Det finns ingen tid för någon flickvän. Singeln Måns Zelmerlöv satsar på karriären och skippar sänghalmen.
Annons

“Eurovision”-vinnaren Måns Zelmerlöv, 29, har varit singel sedan uppbrottet med Azra Osmanevic, 27, sedan april 2014. Separationen kom hastigt och sedan dess har artisten berättat att han längtat efter kärlek. Tills nyligen.

– På sätt och vis är det rätt skönt att vara singel och inte ha någon här hemma som längtar efter en och som jag längtar efter, berättar han i “Nyhetsmorgon” i TV4.

Måns Zelmerlöw satsar på att fortsätta vara singel i sommar. Foto: IBL

Tanken lär vara klok då han är fullbokad upp över öronen med en inplanerad, delvis redan utsåld höstturné samt sommaren som nu innehåller spelningar men även promotion i Europa. Måns Zelmerlöw är med andra ord upptagen av sig själv och lär knappat kunna knöka in kärlek i sitt pressade schema.

– Det blir väldigt mycket resande, saknar min hund förstås. Jag saknar inte det andra livet just nu, jag har verkligen tid och lust att kämpa för det här nu, jag lever livet, en dröm, fortsätter han.

Nyligen tillbringade han några lediga dagar ute i Stockholms skärgård med telefonen avstängd och umgicks med vänner och tog det lugnt.

– Telefonen lär inte gå varm, berättade Måns Zelmerlöw för Expressen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons