Magdalena Graafs nya besked om hjärtproblemet

Magdalena Graaf inlagd på sjukhus – nya beskedet om hjärtproblemet
Häromdagen tvingades Magdalena Graaf uppsöka sjukvård efter att hon fått hjärtklappning och varit nära att svimma.
Nu berättar tv-profilen om vad det var som hände.
”Nej jag är inte döende”, skriver Magdalena Graaf i ett inlägg på sin blogg.
Annons

Bloggaren och tv-profilen Magdalena Graaf, 44, syns nu tillsammans med sin syster Hannah Graaf, 41, i realityserien Systrarna Graaf som sänds på TV3 och Viafree. Där får tittarna följa med i systrarna Graafs liv med relationer, jobb och barn.

Annons

Inför säsongspremiären berättade Magdalena att hon är nöjd med inspelningen och att det känns bra att dela med sig av sitt liv till tv-publiken.

– Det är klart att det är ofiltrerat men det är inget som jag nu i efterhand tänker att jag borde ha lämnat osagt. Jag och Hannah har hållit på så länge med bloggarna och så, så vi har redan våra gränser för när det går från personligt till privat, sa Magdalena Graaf till Hänt inför säsongspremiären.

Annons

I lördags tvingades Magdalena Graaf akut uppsöka sjukvård då hon drabbats av hjärtklappning och känt sig svimfärdig. Hon blev inlagd på Danderyds sjukhus.

– Jag har legat med EKG och nu i dag har de försökt stilla det med olika mediciner. Nu har jag fått något som gjort att jag inte fått några episoder under hela dagen i dag, men jag har lågt blodtryck så jag får ligga kvar, sa Magdalena Graaf till Nöjesbladet igår.

Då visste inte hon exakt vad som orsakat symptomen. Enligt läkarna har hon drabbats av elektriskt fel i hjärtat.

Annons

– Jag vet inte om det kan vara något medfödd eller någonting som triggas, men jag har förstått att det är många som kan ha det här felet, sa Magdalena Graaf till tidningen.

Ett vanligt hjärtfel

Tv-profilen berättade att det var en otäck händelse, men att hon känner sig trygg i vårdpersonalens händer.

– Det är klart man blir rädd när man har så hög puls och det håller i sig så länge, men de är så duktiga och fina här så det är ingen fara, sa Magdalena Graaf.

Annons

sin blogg berättar hon nu mer om sitt mående. Hon ligger fortfarande kvar på sjukhuset.

Nej jag är inte döende. Personalen fantastiska! Läkare, sjuksköterskor/skötare alla är magiska!” skriver hon.

Magdalena Graaf berättar att hon haft besök av sin sambo Filip Larsson och av sin mamma. Hon säger också hennes medicin hittills fungerat bra.

Min medicin har funkat hela dagen (Jippi) nu ska vi bara hitta rätt dos, så att blodtrycket går upp (för lågt). Ps, INTE stress, utan en medfödd extra ledbana i hjärtat. Som plötsligt triggats. Verkar rätt vanligt om man läser era kommentarer. Ett obehagligt ”el fel” i systemet”, skriver Magdalena Graaf.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…