Magdalena Graafs ärliga ord om relationen med Hannah

Hannah och Magdalena Graaf känner ett stark band mellan sig.
De har genomgått en hel del – men då har de bara blivit starkare tillsammans.
Nu berättar systrarna Graaf om deras band.
– Symbios är det rätta ordet, säger Hannah Graaf.
Annons

Magdalena och Hannah Graaf är just nu aktuella med den nya serien Systrarna Graaf på TV3 och Viafree. I serien tas en rad med personliga och känslosamma saker upp – som Hannah Graafs skilsmässa och Magdalena Graasf sons bortgång.

Annons

När Hänt träffar systrarna frågar vi hur de stöttar varandra – och de berättar att de kommer närmare varandra i svåra tider.

– Vi har pratat mycket om att vi faktiskt har varit som tightast när det har hänt jobbiga saker i vårat liv. När vi var yngre umgicks vi väldigt lite, vi fann varandra i de äldre tonåren, säger hon och fortsätter:

Annons

– Men man kan säga att vi nästan alltid har kommit samman när de har varit jobbigt i någons liv sådär, säger Hannah Graaf.

Speciellt band mellan Hannah och Magdalena Graaf

Både systrarna håller med om att det känns som att de har ett speciellt band emellan sig – att de nästan kan känna vad den andra känner.

Annons

– Det känns som att Hannah är min andra halva. Lika mycket som vi kan avsky varandra så älskar vi varandra. Men när det väl gäller så vet jag att hon är den enda som förstår. Det är svårt att beskriva det men det är som att vi är samma, säger Magdalena Graaf och är övertygad:

– Jag tror det är så, vi är i symbios.

– Symbios är det rätta ordet, håller Hannah Graaf med.

De förklarar att deras barn är födda samma dag – till och med samma klockslag. William är född på samma dag, i samma sjukhussal och dessutom i samma säng som Lance med ett års mellanrum. Detta på samma timme och minutslag som Magdalenas son IsakTristan är född samma dag som Mio med exakt ett års mellanrum. Sju år senare föddes Charlie på samma dag som Mio och Tristan.

– Vi har ju fött barn på samma dag. Alltid samma dag och klockslag, säger Magdalena Graaf.

Foto: Jessica Gow /Naina Helén Jåma/ TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…