Magdalena Graaf om obekväma händelsen under resan: ”Skärrad”

Magdalena Graaf om obehagliga händelsen under redan till Ystad.
Magdalena Graaf är på resa tillsammans med vänner och njuter av det vackra landskapet i höstsolen.
Men ett restaurangbesök blev inte som hon tänkt sig när ägaren skällde ut henne, berättar hon.
”Jag är nog inte välkommen tillbaka”, skriver Magdalena Graaf.
Annons

Magdalena Graaf, 44, befinner sig just nu på resande fot. Tillsammans med vänner har hon åkt till skånska Österlen för att njuta av den soliga hösten. På sin blogg visar Magdalena upp bilder från den härliga resan. Bland annat trotsar hon oktoberkylan och visar att hon tog sig ett nakenbad i havet.

Annons

Kastade av mig kläderna nere vid knäckebrödshusen i Kivik och sprang ut i havet. Den ultimata friheten!! Haha skönt! Vilket härlig oktoberdopp”, skriver Magdalena Graaf i ett blogginlägg.

Men resan blev inte bara härlig. När sällskapet skulle äta middag på en restaurang i Ystad råkade Magdalena ut för en obehaglig upplevelse. När hon skulle beställa mat hade hon några önskemål – och det föll inte väl ut hos krögaren, skriver Magdalena Graaf på Instagram.

Annons

Middag på stan. Blev utskälld av resturangägaren för att jag var omständig vid min beställning. (Såsen vid sidan om och lite extra räkor). Första gången i vuxen ålder jag blivit utskälld och skriken på inför en hel lokal”, skriver hon.

Den ovana händelsen lämnade Magdalena Graaf stum av förvåning – något hon inte är van vid.

Någon gång måste bli den första. Jag är faktiskt fortfarande lite skärrad och mållös. Ska mycket till!! För att få mig att skämmas och vilja krypa ner under bordet och dö”, skriver hon.

Skrattar åt händelsen

Men Magdalena Graaf tar ändå händelsen med ro. Med många gråtskrattande smileys konstaterar hon att besöket på just den restaurangen troligen blev hennes enda.

Annons

Haha! Jag är nog inte välkommen tillbaks”, skriver Magdalena Graaf.

I kommentarsfältet till Instagram-inlägget får Magdalena stöd av sina följare.

Har jobbat i kök som både kock och kallskänka, jag ser inte ditt önskemål som något jobbigt eller konstigt …” skriver en person.

Låter inte som orimliga krav precis … kanske du inte vill komma tillbaka heller!, skriver en annan.

FOTO: TT/Karin Törnblom, 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…