Madeleine Ilmruds nya barnbesked

Madeleine Ilmruds nya barnbesked
Familjen Annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud har ett tufft år bakom sig.
Efter dottern Livia-Leonores födelse väljer hon nu att dela med sig av ytterligare ett barnbesked!
Annons

Madeleine Ilmrud har i och med sitt deltagande i realityserien Familjen Annorlunda blivit ett känt ansikte i många tv-soffor. I programmet har tittarna under flera säsonger fått följa Madeleines vardag tillsammans med maken Mikael Ilmrud, 40, och barnen – som i dag är 11 personer.

Annons

Det var förra sommaren som yngsta dottern Livia-Leonore kom till världen. Sedan tidigare har Madeleine även barnen Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, Adam, Engla-Freja, WilliamOliver och Victor. 

Men tiden efter förlossningen blev dramatisk efter att Madeleine diagnostiserats med cellförändringar. Tiden innan och efter operationen blev kämpig och orosfylld men så i våras berättade Madeleine för Hänt att hon äntligen mådde bättre.

Jag mår superbra! Verkligen toppen. Känns som om jag fått livet tillbaka på något sätt. Oron inför ingreppet och vetskapen om att jag kanske kunnat utvecklat livmodernhalscancer åt upp mig. Det var hemskt”, skrev Madeleine till Hänt då.

Nya beslutet för barnen

Efter att Madeleine blivit frisk berättar hon att hon fått helt nya perspektiv på livet. Saker som tidigare var lite jobbiga eller helt vardagliga har blivit något som Madeleine i stället lärt sig uppskatta:

Man tackar livet på helt annat sätt. Låter kanske klyschigt men små vardagliga annars kanske jobbiga saker som tvätt, disk och tjatiga barn är numera det bästa som finns. När saker sätts i perspektiv så ser man på livet lite annorlunda efter en sådan här sak”.

Familjen Ilmrud har tidigare varit bosatta i ett stort hus i Motala. Men efter att dottern Livia-Leonore kommit till världen har Madeleine och Mikael börjat komma på andra tankar. I  takt med att de äldsta barnen kommit upp i universitetsåldern har tankarna på att flytta börjat slå rot i paret.

Vi har planer på att flytta till Linköping, känns som ett bättre alternativ för barnen med mera möjligheter till studier och utveckling. Jag som också har mina kollegor i Stockholm får också då lite närmare till möten”, skriver Madeleine till Hänt.

“Har inget magiskt nummer”

Inte heller verkar det helt omöjligt att den redan stora familjen Ilmrud kan komma att bli ännu större. Under en frågestund på Instagram får Madeleine frågan kring hur många barn hon vill ha. Trots att tv-proflen inte rakt ut säger att hon kan tänka sig ytterligare en liten kan man minst sagt säga att hennes svar är mystiskt.

“Jag är tacksam för de barnen jag har. Har inte något magiskt nummer eller speciellt antal barn som jag drömmer om eller så”, skriver Madeleine i en story på Instagram.

FOTO: TT/Instagram

Annons

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…