Madeleine Ilmruds kritik mot TV4-Familjen annorlunda

Madelene Ilmrud om Familjen annorlunda
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud väntar sitt elfte barn tillsammans med maken Mikael Ilmrud. Den stora familjen har varit med i TV4:s realityserie Familjen annorlunda i flera säsonger. Nu riktar Madeleine Ilmrud kritik mot programmet och tycker att det alltför mycket styrs av manus.
Annons

Madeleine Ilmrud, 36, ville genom sin medverkan i Familjen Annorlunda i TV4 visa hur vardagen i en stor familj kan se ut. Tillsammans med sin maken Mikael Ilmrud, 40, har hon nämligen tio barn, Mathilde-Isabelle, EmmylouTuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, AdamEngla-FrejaWilliamOliver, och Victor. 

I februari kom också den glada nyheten att Madeleine och Mikael Ilmrud väntar sitt elfte barn som är beräknat att födas om ungefär fyra veckor.

Annons
Annons

– Jag brukar få barn i vecka 37 – 38, så jag hoppas att jag följer den trenden. I det undantag när jag inte gjorde det – det var den längsta graviditet i mitt liv. Jag trodde jag skulle dö, säger Madeleine Ilmrud till Hänt.

Madeleine och den stora familjen har varit med i Familjen annorlunda i tre säsonger, senast 2015. Idag tycker hon att det vore roligt att vara med ytterligare en säsong, framför allt för att det är kul att se vad som händer i familjen över åren. Men hon är också kritisk till hur programmet har utvecklats.

– På ett sätt skulle det vara väldigt roligt. Idag kan vi uppskatta att se tillbaka på den tiden. Det är fantastiskt att kunna få sådant material av våra familj. Samtidigt så tycker jag inte programmet är samma som det var då. Det har hänt så mycket med själva programidén som jag tycker är sådär, säger Madeleine Ilmrud.

Annons

Bättre att visa verkligheten

Hon tycker att programmet kunde vara mer ärlig i hur livet i en stor familj ser ut i verkligheten. Familjen Annorlunda styrs idag för mycket av manus, tycker hon.

– Det har vi varit väldigt emot från början. Vi är de vi är och vill de följa oss så får se följa vår vardag, säger Madeleine Ilmrud och fortsätter:

– Jag tror att fler skulle känna igenkänning om de faktiskt fick det verkliga livet, mer än det uppstyrda. Man kanske inte åker tolv personer till Ica Maxi och storhandlar i verkliga livet.

Annons

Hon tror att Familjen annorlunda skulle bli bättre om man tänkte ut en ny form och kanske följer färre familjer under en säsong.

– Jag känner, finns det något mer att visa? Det har varit många säsonger, många familjer gör samma saker. Det är i så fall profilerna i programmet som man kan intressera sig för och tycka det är roligt att följa. Då kanske det är bättre att följa en eller två familjer och göra en variant av Wahlgrens värld till exempel.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet, privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…