Linda Lindorffs oro efter händelsen i hemmet: ”Farligt”

Linda Lindorff varnar sina bloggläsare efter dramatiska explosionen i hemmet.
Varningen i butiken fick Linda Lindorff att tänka tillbaka på en dramatisk situation som hände henne och barnen strax före jul. Nu varnar Linda sina läsare för produkten som exploderade i hennes hem.
Annons

Förra veckan presenterades de nya bönderna i årets upplaga av Bonde söker fru på TV4. Inspelningen påbörjades i februari – och programledaren Linda Lindorff, 47, var inte sen med att dela med sig av hemlighetsfulla bilder och information om de kärlekssökande bönderna på sin blogg.

Annons

Men den senaste tiden har Linda Lindorffs blogginlägg slutat handla om Bonde söker fru. Istället skriver hon om saker som händer i hennes privatliv, såsom galapremiärer och matlagning med barnen. I ett nytt inlägg höjer hon nu ett varningens finger till sina läsare efter de ord hon fick sagda till sig när hon var ute och handlade doftljus.

Linda skriver att hon fick en varning från kassören i kassan, som berättade att ljuset var tvunget att släckas innan det hunnit brinna ut helt. Annars kunde det nämligen explodera.

Annons

”Riktigt farligt”

Kassörens varning fick Linda att inse att hon och hennes barn råkat ut för att just ett sådant ljus exploderat i deras hem. På bloggen berättar hon nu om den dramatiska händelsen.

”Det som hände hos oss var fruktansvärt obehagligt. Det var innan jul och jag var hemma med barnen när det plötsligt small högt! Vi hoppade alla till och undrade vad det var som hänt – sen skriker Lykke att ljuset exploderat! Så på bordet där ljuset stått låg nu stora glasskärvor, stearin rann ut och det brann. Hade vi varit på övervåningen så hade det varit riktigt farligt”, skriver Linda Lindorff i inlägget.

Hon fortsätter:

Annons

”Detta är ju fullkomligt vansinnigt. Ljus som exploderar säljs alltså fortfarande. Varför tas de inte ur produktion? Varför fortsätter man sälja brandfarliga ljus? Det här borde verkligen redas ut”.

På bloggen har Linda nu delat en bild på ljuset för att hennes läsare ska kunna undvika att råka ut för samma dramatiska explosion som hände henne och barnen.

FOTO: TT/Patrik Österberg, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…