Linda Lindorff om kritiken mot bönderna i Bonde söker fru

Linda Lindorf om nya säsongen av Bonde söker fru
Inför den nya säsongen av Bonde söker fru vill tidningen QX se en ändring.
Nu svarar Linda Lindorff och berättar varför de valt att inte ha med en gaybonde i programmet.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 47, leder i år inte bara årets säsong av Bonde söker fru på TV4, utan även de tillhörande TV4 Play-programmen Bonde söker fru – Kärlek åt alla samt Bönderna berättar allt.

Annons

Dessutom håller hon just nu på att spela in det nya programmet Bonde söker fru – Jorden runt där svenska singelbönder, som lever och verkar någonstans utanför Sverige, söker efter kärlek.

Inspelningarna av Bonde söker fru klara för i år

Alla inspelningarna av svenska Bonde söker fru och deras efterprogram är dock slut för i år och Linda är nöjd med säsongen. Framför allt eftersom att det redan nu står klart att det blir ännu en säsong nästa år.

Annons

”Det är inte så förvånande med tanke på vilken succé det är år efter år men det är likväl väldigt kul! Den här säsongen har gått till och med ännu bättre än vad som förväntats och kärleken flödar”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg, och fortsätter:

”Det känns så klart lite konstigt att söka nya bönder redan innan den pågående säsongen är över men med tanke på att nya inspelningar drar igång redan i februari så är det hög tid att påbörja casten med de nya bönderna.”

Hon uppmanar alla att tipsa och höra av sig till produktionen om de vet någon bonde som längtar efter kärleken.

Linda Lindorff om önskemålen inför nya säsongen

Linda skriver också att tidningen QX har särskilda önskemål när det kommer till den nya säsongen.

Annons

”Tidningen QX har länge varit på oss om att det behövs en gaybonde igen – och ja gärna för mig”, skriver Linda Lindorff.

Hon försvarar samtidigt programmet och förklarar varför de inte har varit med en gaybonde på länge.

”Det ska tilläggas att vi så klart inte skulle ta med nån i BSF bara för att den personen är gay. Precis som alltid när det gäller Bonde söker fru så är det viktigaste av allt att där finns en geniun längtan efter kärlek och att finna den rätta. Personligen tycker jag också att det vore väldigt kul med en kvinnlig bonde nästa gång. Oavsett så hoppas jag på en härlig blandning personligheter och vet att vi med all säkerhet kommer att hitta ett nytt fantastiskt gäng bönder att följa i jakten på kärlek nästa år”, avslutar Linda Lindorff.

Bonde söker fru sänds på onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 Play.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Patrik Österberg/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…