Linda Lindorff om kaoset under Bonde söker fru-inspelningen

Linda Lindorff om känslokaoset under inspelningen av Bonde söker fru i TV4.
Årets säsong av Bonde söker fru i TV4 har dragit igång och känslorna svallar höga.
Nu berättar programledaren Linda Lindorff att en av deltagarna under ett moment blev så yr att inspelningen fick avbrytas.
”Tårar, hjärtklappning, total minnesförlust och yrsel”, skriver Linda Lindorff om inspelningen.
Annons

Linda Lindorff, 47, leder som alltid årets bönder i sin jakt på kärleken i TV4:s långkörare Bonde söker fru. Det är det 14e året i rad som programmet visas på tv och under årens lopp har många par bildats och flera bondebebisar fötts.

Som vanligt är det starka känslor i programmet när hoppfulla brevskrivare får träffa kärlekskranka singelbönder. I förra veckans avsnitt fick bönderna en första träff med brevskrivarna – men bara under fem minuter under den så kallade speeddejten.

Annons
Annons

I onsdagens avsnitt gör bönderna sitt första val. Där ska de bestämma vilka brevskrivare de vill bjuda ut på en gruppdejt för att lära känna bättre.

sin blogg berättar nu Linda Lindorff att valet blev en riktigt stark upplevelse – för flera av deltagarna.

Dags för ett första val i Bonde söker fru och det blir rena rama känslokaoset med tårar, hjärtklappning, total minnesförlust och yrsel. Jag har sällan varit med om dess like. Jag blev faktiskt rent rädd att nån skulle tuppa av – vilket sen faktiskt höll på att hända …” skriver Linda Lindorff på bloggen.

Annons

Programledaren berättar att det brukar vara starka känslor under det första valet, men att detta är någon slags rekord.

Fick avbryta inspelningen

En av de brevskrivande tjejerna var nära att svimma och inspelningen av Bonde söker fru fick avbrytas.

Jag står med Oscar vid min sida och ska precis dra igång när jag ser hur en av tjejerna vinglar till. Jag frågar hur hon mår och hon säger då att hon skulle behöva sitta ner. Vi får fram vatten till henne och hon får sedan sitta i skuggan tills hennes puls går ner och hon kan andas lugnt igen”, skriver Linda Lindorff.

Annons

Det var inte bara brevskrivare som blev berörda av dagens allvar. Bonden Alexander skickade ett sms till Linda Lindorff under natten inför valet. Där berättade han att han inte kunde sova – valet var helt enkelt för svårt.

Bonden Jimmy hade minnesluckor från speeddejten, detsamma gällde flera av brevskrivarna.

Linda Lindorff väljer dock att tolka detta som något positivt.

Det kan man ju tolka på flera vis men min erfarenhet vet att det har med attraktion och heta känslor att göra. Är man inte intresserad så får man inte minnesluckor från speeddejten – det är när man blir lite förtrollad som minnet sviker”, skriver Linda Lindorff.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Carolina Byrmo/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…