Liams ärliga ord om Laila Bagge och Korosh Kananians relation

Liam Pitts berättar om hur han ser på relationen mellan Laila Bagge och Korosh Kananian
Laila Bagge har snart varit tillsammans med stora kärleken Korosh Kananian i fem år. Korosh har även kommit nära Lailas två barn Liam Pitts och Kit Wahlgren då han flyttade in i familjens villa på Lidingö för en tid sedan. I ett nytt avsnitt av Lailaland berättar Liam om hur han ser på relationen mellan hans mamma och Korosh.
Annons

Under våren rullar säsong tre Lailaland på TV3. Realityserien där tittarna får chansen att lära känna tv-och radioprofilen Laila Bagge, 46, och sonen Liam Pitts, 15, lite bättre.

I och med att serien följer dem i vardagslivet får tittarna också se glimtar av Lailas andra son Kit Wahlgren, 7, i några sekunder ibland. En annan familjemedlem som syns i serien är Lailas stora kärlek Korosh Kananian, 28.

Annons

Kvällens avsnitt spelades in tidigare i år och då berättar Laila att paret nu är inne på sitt femte år tillsammans, vilket hon tycker känns lite läskigt.

Annons

– Det längsta förhållandet jag har haft är ju 10 år, med Anders Bagge. Alla andra förhållanden har varat runt fem år. Jag tycker ju att det är läskigt att vi är inne på vårt femte år men vid det här laget så brukar jag ha tappat känslor, erkänner Laila Bagge i programmet.

Tv-profilen avslöjar vad hemligheten bakom förhållandet är.

– Vi är väldigt bra på att höja varandra och visa att man är stolt över den andra personen, vilket gör att man känner sig speciell för den andra, säger Laila och fortsätter:

– Jag kan fortfarande säga att efter 4,5 år, innan Korosh kommer hem så springer jag in på toaletten för att titta hur jag ser ut och sedan piffar jag till mig lite. Det har inte hänt i några andra förhållanden.

Lanserar Kolai

När Laila gästade podcasten Vad har Hänt? i början av maj berättade hon om ett nytt projekt hon gör tillsammans med Korosh.

Annons

– Jag och Korosh lanserar ett nytt hud- och hårvårdsmärke som heter Kolai. Korosh och Laila – Kolai, säger Laila i podcasten.

Hon säger att det är väldigt kul att få jobba ihop med sin kärlek och att produkterna kommer att komma inom den närmsta framtiden.

Under kvällens avsnitt av Lailaland får tittarna se när Laila och Korosh sitter hemma och jobbar med skönhetsmärket tillsammans. Det är ett veganskt och ekologiskt skönhetsmärke och vid den här tidpunkten har det blivit dags att jobba med designen på flaskorna.

Under tiden som Laila och Korosh filmar, berättar Liam i synk vad han tycker om arbetsrelationen.

– Korosh styr ju upp så att det funkar. Annars hade det ju inte funkat eller blivit strukturerat. Så han strukturerar ju upp allting i mammas jobbliv. Han gör ju det för mamma, mamma strukturerar upp för mig, förklarar Liam och fortsätter:

Annons

– Jag är ju glad att hon lägger sig i för hon gör det ju för mitt bästa. Det är ju inte så att jag inte vill göra någonting av det där som hon vill att jag ska göra, det är ju det jag vill.

Lailaland sänds måndagar kl. 21.00 på Viafree, Viaplay och TV3.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…