Leifs drag efter plötsliga avhoppet i nya Bonde söker fru

leif i Bonde söker fru jorden runt
Förra veckan blev det kris i paradiset för avokadobonden Leif när en av kvinnorna han dejtar valde att hoppa av programmet.
Nu verkar det som att Leif har tagit sig lite i kragen för att få resten av damerna att stanna på gården.
Annons

Den nya varianten av Bonde söker fru är i full rulle. Programmet som sänds nu på TV4 heter Bonde söker fru – jorden runt och handlar även det om att singelbönder ska få chansen att träffa den stora kärleken.

Annons

Under årens lopp har många bönder hittat den rätta, men även så har flera hjärtan blivit krossade.

Som vanligt i dessa kärleksprogram är det Linda Lindorff, 47, som leder programmet, vilket hon gör med nöje. Eftersom detta program inte utspelar sig i Sverige har Linda begett sig utomlands för att följa böndernas resa i hopp om att hitta den rätta!

Bönderna i Bonde söker fru – jorden runt
FOTO: TV4/Daniel Ohlsson
Annons

Plötsliga avhoppet

När det tillslut blev dags för avokadobonden Leif, 69, att göra sitt första val tog det en helt annan vändning än han trott. Leif såg inte alls fram emot valet som skulle leda till att någon av kvinnorna som var på besök hos honom i Malaga, Spanien, blev hemskickad.

Men det som krävs för att Leif ska ha sällskap av damerna på gården, är ju faktiskt att alla vill stanna. Men i tredje avsnittet visade det sig att en av kvinnorna tackade nej till att stanna.

Det var brevskrivaren Kerstin som fattade det tuffa beslutet att resa hem till Sverige.

– Jag är en känsloperson och jag vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på. Det finns en blyghet i mig också, att jag inte alltid vågar ta för mig. Och då kan det bli fel om man dricker lite vin och vill för mycket, sa Kerstin i programmet.

Leifs känslor efter att Kerstin lämnat

För Leifs del blev det lättare efter Kerstins avhopp, eftersom han då slapp välja någon som skulle åka hem.

Annons

Men efter att Kerstin lämnat så verkar det som att Leif steppat upp sitt game en hel del. Det framkommer nämligen i avsnitt fyra att Leif låter var och en av damerna som är kvar på hans gård att döpa en varsin terrass.

– Egentligen så har jag gjort i ordning att ni ska få hitta på namn till terrasserna. Egna namn!, säger Leif till damerna i programmet.

Leifs terrass i Bonde söker fru – jorden runt
FOTO: TV4

Senare i programmet kommer även Leifs son och gästar en liten fördrink, där de får möjlighet att umgås allesammans. Med andra ord verkar det som att Leif satsar helhjärtat för att vinna de kvinnors hjärtan som är kvar.

Bonde söker fru – jorden runt sänds på tisdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…