Leif GW:s första ord om tiden på sjukhus

Leif GW I TV4 efter sjukhustiden våren 2019
Efter en månad på sjukhus gjorde Leif GW Persson comeback i TV4:s Nyhetsmorgon under söndagsmorgonen. Där berättade han om hur han mår nu. ”Det är tråkigt att ligga på såna där ställen”, sa han.
Annons

För en månad sedan överraskade Leif GW Persson, 74, TV4-tittarna med att meddela att han skulle försvinna från tv-rutan. Han var fåordig om sin frånvaro, men oron blev stor när han medgav att han skulle in på sjukhus i en månads tid. Trots att han själv tonade ner situationen.

Annons

– Jag ska vara borta en månad. Jag har problem med hälsan så jag ska in på sjukhus, men det är inget dramatiskt eller så. Det är på förhand planerat. Men det är meningslöst att skicka brev och mejl till mig för jag kommer inte att svara, berättade han i Nyhetsmorgon.

Vad det var han skulle göra på sjukhus ville han inte berätta, mer än:

Annons

– Tanken är att jag ska bli piggare.

Leif GW om tiden på sjukhus

Under söndagsmorgonen var Leif GW Persson tillbaka i tv-rutan. Han dök upp i Nyhetsmorgon och pratade om det misstänkta giftmordet i Norrtälje. Men innan han gav sin syn på saken passade programledaren Maria Forsblom på att fråga hur det står till med professorn efter tiden på sjukhus.

– Bättre än när jag åkte dit, faktiskt. Och det är väl själva idén med att vistas där. Det är tråkigt att ligga på såna där ställen. Nu kör vi, sa han kortfattat.

Leif GW:s tidigare hälsoproblem

Leif GW Persson har tidigare haft hälsoproblem. För ett år sedan vårdades han på sjukhus för hjärtproblem.

– Då är man inte så kaxig. Jag har problem med hjärtat och det är helt självförvållat. Jag har misskött mig för mycket, sa han då till Svenska Dagbladet. 

Annons

Leif GW Persson har i tidigare intervjuer även sagt att han för en dialog med sina arbetsgivare om sin hälsa.

– Jag har sagt till de tv-produktioner jag är med i att jag kan dö när som helst och att de ska se till att ha en vikarie. Någon som står till buds om det händer något, säger Leif GW Persson.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…