Lance Hedmans kärleksfulla bild med Emilia Lantz

Lance Hedman och Emilia Lantz

Lancelot ”Lance” Hedman har lagt upp en kärleksfull bild där han kysser en tjej.
Han vill själv inte kommentera bilden – men Hänt har tagit reda på vem den mystiska brunetten är.
Lance Hedmans ärliga ord om sjukdomen – nära att ge upp Let’s dance
Slå på ljud

Lancelot ”Lance” Hedman, 19, gjorde succé när han i våras var en av de tävlande i TV4:s program Let’s dance. Han och danspartnern Linn Hegdal, 24, tog sig hela vägen till semifinalen men snubblade på målsnöret och hamnade på en tredjeplats.

Precis som vanligt i Let’s dance fick de flera gånger frågan om det fanns något mer än vänskap mellan dem, men det dementerade de båda två.

– Linn är som min mamma, sa Lance till Hänt då.

Trots att många av deras fans nog hade önskat att det fanns romans mellan dansparet så blev det aldrig något mer än vänskap mellan Linn och Lance.

Kyssen med Emilia Lantz

Lance har sedan dess varit eftertraktad på singelmarknaden. Och konstigt vore väl annat. Han kan numera titulera sig både DJ, tv-stjärna samt har vunnit mästarbälte i thaiboxning. Hans egna serie Lance VS livet som sänds på Viaplay gjorde sådan succé att det under hösten blev en säsong två.

Nu verkar det dock som att den som hoppats på att fånga Lance hjärta får se sig slagen. Lance, som har varit singel större delen av detta året, har nämligen lagt upp en bild på sin Instagram story där han kysser en tjej.

Lance hedman och emilia lantz pussar varandra

Här är bilden som Lance har lagt upp på sin Instagram story.

När Hänt når Lance avböjer han att kommentera ytterligare. Går man in på Instagram-kontot som är taggat i den gulliga bilden ser man dock att tjejen heter Emilia Lantz och jobbar som modell. 28-åringen är signad på modellagenturen Le management.

Emilia Lantz

 

Lance Hedmans musikkarriär

Lance har på kort tid gjort sig ett namn inom musikbranschen. Förra året gjorde han en hyllningslåt till Tim ”Avicii” Bergling, en låt som snabbt gjorde succé. Några månader senare avslöjade han att han och kompisen Linton Calmorth hade blivit signade av skivbolaget Universal.

– Vi har alltid gillat musik och hållit på från och till. För ungefär två år sedan valde vi att ta det mer seriöst och lägga ner tid på det, sa Lance då till Aftonbladet.

Den 21 juni släpptes deras låt Best time’s right now. Lance och Linton står för både produktion och arrangemang för alla deras låtar.

– Vi har hållit på jättelänge nu och sitter inte och får vår musik gjord av andra människor – som de flesta influencers som gör musik, sa Lance då.

I november släppte duon även låten Sunshine som Lance tillägnade sin avlidna bror Isak.

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN