Laila Bagges ord om kärlekslyckan med Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh Kananian beslut – efter händelserna med familjemedlemmen
Laila Bagge är upp över öronen förälskad i sin Korosh Kananian.
På parets femårsdag hyllar hon sin pojkvän till skyarna.
– Det känns magiskt att få fira 5 år tillsammans och fortfarande känna sig nykär, säger hon till Hänt.
Annons

Det har gått fem år sedan Laila Bagge, 46, blev tillsammans Korosh Kananian, 29, och med anledning av årsdagen har tv-profilen och Rix Morgonzoo-programledaren skrivit en lång kärlekshyllning till sambon på Instagram.

Annons

”För exakt 5 år sedan stod du där i baren, hade aldrig kunnat drömma om att det var mitt livs kärlek som kom emot mig med ett leende och sa hej. Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången så förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst”, skriver Laila och förklarar också hur tacksam hon är för att slippa vara den starka i relationen och att Korosh alltid finns där för henne:

Annons

”För första gången behöver jag inte vara den starka eller känna mig ensam i något du är med mig varje steg, och är stark åt oss båda när jag behöver dig som mest. Har aldrig haft så roligt som jag har med dig, du är mina andetag, min trygghet, mitt hem mina hjärtslag”.

I skrivande stund har det känslosamma inlägget gillats av närmare 15 000 personer och en rad kända följare kommenterar med kärleksfulla emojis och glada tillrop, däribland tv-profilen Mia Parnevik, författaren Camilla Läckberg och artisten Tess Merkel.

Annons

När Hänt når Laila Bagge berättar hon mer om den stora glädjen.

– Det känns magiskt att få fira 5 år tillsammans och fortfarande känna sig nykär. Jag befinner mig på en otroligt bra plats i livet just nu!

Annons

Laila Bagges ord om framtiden med Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh Kananian träffades som sagt 2014 men det var först året därpå som relationen blev offentlig. De lever tillsammans i en villa på Lidingö i Stockholm med Laila Bagges söner Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8.

Annons

Något de drömmer om är att utöka familjen och Laila Bagge har vid flera tillfällen berättat om deras tuffa kamp för att få ett gemensamt barn. När Hänt träffade henne under en pressträff för egna realityserien Lailaland, där man bland annat kunnat se henne ta hormonsprutor för att kunna bli gravid, förklarade hon dock att framtiden var oviss.

– Just nu har vi lagt den biten på is, för att tänka på “ska vi orka fortsätta så?” och “hur länge?” eller “vad är nästa steg?“. Det är väl lite där vi är. Så vi vet inte riktigt vad nästa steg är, och det ska vi fundera lite på.

Något de däremot inte längtar lika mycket efter är bröllop.

Annons

– Det är mycket möjligt att det kommer ändras i framtiden, men just nu är det ju ingen av oss som känner att vi behöver gifts oss, har hon sagt till Hänt.

Innan Laila Bagge träffade Korosh Kananian var hon gift med Niclas Wahlgren och tillsammans har de sonen Kit. Hon har också varit gift med Anders Bagge.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…