Laila Bagge och Korosh beslut i relationen efter förändringen

Laila Bagge och Korosh Kananians beslut i relationen efter att ha blivit arbetskollegor.
Laila Bagge och Korosh Kananian är numera inte bara ett par, utan även arbetskollegor.
För Hänt berättar de hur det är att jobba ihop – och hur det är att kombinera arbetsliv och privatliv.
– Vi har en ganska stor respekt för varandra, säger Laila Bagge.
Annons

Laila Bagge, 46, och kärleken Korosh Kananian, 29, har varit ett par i fem år och firade sin senaste årsdag för bara några dagar sedan. För att uppmärksamma den stora kärleksdagen delade Laila Bagge en lång kärlekshyllning till sambon på Instagram tillsammans med en serie bilder från deras tid tillsammans.

Annons

”För exakt 5 år sedan stod du där i baren, hade aldrig kunnat drömma om att det var mitt livs kärlek som kom emot mig med ett leende och sa hej. Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången så förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst”, skrev Laila i inlägget.

Hon fortsatte:

Annons

”För första gången behöver jag inte vara den starka eller känna mig ensam i något du är med mig varje steg, och är stark åt oss båda när jag behöver dig som mest. Har aldrig haft så roligt som jag har med dig, du är mina andetag, min trygghet, mitt hem mina hjärtslag”.

För Hänt berättade Laila Bagge mer om den lycka hon känner över att få leva sitt liv ihop med Korosh.

– Det känns magiskt att få fira fem år tillsammans och fortfarande känna sig nykär. Jag befinner mig på en otroligt bra plats i livet just nu!

Nya projektet tillsammans

Men det är inte bara i relationen som det går bra för paret, utan även i arbetet. Under tisdagen lanserade de ett gemensamt skönhetsmärke med namnet Kolai, vilket är en sammanslagning av de första bokstäverna i de bådas förnamn.

Annons

När Hänt träffar Laila Bagge och Korosh Kananian under pressträffen för det nya skönhetsmärket berättar de hur det känns att ha lanserat något som de har jobbat så länge med.

– Jag tror det är en lättnad för dig va? säger Laila till Korosh under intervjun och fortsätter:

– Vi har hållit på det här nu ganska länge och det blir som en liten bebis som man har arbetat fram under en lång period som man vill presentera. Och äntligen har vi gjort det, så det har varit lite nervöst också.

Paret berättar att de länge funderat över något projekt som de skulle kunna jobba med tillsammans, och det var när Laila beklagade sig över sitt slitna hår som Korosh konstaterade att det var ett hud- och skönhetsmärke de skulle göra.

Laila om att kombinera privatliv med arbete

Arbetsprocessen har fungerat bra. Men det har även funnit stunder då de inte varit helt överens, berättar Laila.

Annons

– Det är som i alla förhållanden. Det går bra och ibland så är man oense. Så är det ju på arbetsplatsen också. Man kanske vill åt ett håll än sin arbetskollega och så får man mötas på mitten. Så funkar det ju överallt, säger hon till Hänt.

För att få arbetet att fungera i kombination med sambolivet har paret gjort upp en plan där de separerar arbetsliv och privatliv.

– Vi har en ganska stor respekt för varandra, så vi håller privat privat och när vi jobbar så jobbar vi, säger Laila Bagge.

FOTO: TT/Lotte Fernvall, TT/Olle Sporrong

Av: Agnethe Alm och Hannah-Fina Rohrmüller

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…