LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zuckerberg och Musk redo att fajtas i buren

24 jun, 2023 
TT Nyheter
Metas vd Mark Zuckerberg (tv) och Tesla samt Space|X vd Elon Musk är två är världens rikaste män. Arkivbild.
Pr-trollande eller allvar? De två amerikanska miljardärerna Mark Zuckerberg och Elon Musk har munhuggits på Twitter och utmanat varandra på en UFC-fajt, rapporterar bland andra BBC.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Space X vd Elon Musk, 52, skrev att han var redo för en "cage fight" mot den betydligt lättare och kortare Mark Zuckerberg.

Zuckerberg, 39, vd för Facebook-ägaren Meta, svarade "säg bara var", och Musk replikerade "Vegas oktagon". Det vill säga den åttakantiga buren i Las Vegas i Nevada där UFC arrangerar sina största MMA-arrangemang.

Zuckerberg har tränat brasiliansk jiu-jitsu och vunnit några tävlingar. Men Musks historia av att trolla på internet gör allvarshalten i hans utmaning svår att fastställa. Musk har också twittrat om hur han "aldrig tränar" och har en "signature move" kallad "valrossen" där han bara lägger sig på motståndaren.

De rivaliserande miljardärerna har ändå fått stöd från fajtervärlden. Den kontroversielle tungviktsmästaren Jon Jones har erbjudit sig att coacha Mark Zuckerberg, medan UFC-fightern Dominic Cruz sagt att han kan tänka sig att träna upp Musk.

Det virala munhuggandet sker i kölvattnet efter att Meta presenterat ett nytt textbaserat sociala medier-verktyg tänkt att konkurrera med Twitter.

Annons