Kritik mot Tina Nordströms tilltag i Hela Sverige bakar

Tina Nordström Hela Sverige bakar
I kvällens avsnitt av Hela Sverige bakar reagerar Tina Nordström starkt på hemmabagare Linda Hanssons ord.
Nu kritiseras programledaren i sociala medier.
– Riktigt uselt av Tina reagera så, skriver en person i en kommentar.
Annons

Årets säsong av Hela Sverige bakar är i full gång på TV4 och i kvällens avsnitt ska deltagarna bland annat baka budapeststubbar. Med endast fyra avsnitt kvar är pressen rejält påtaglig och förväntningarna är höga hos juryn, som består av Birgitta Rasmusson, 80, och Johan Sörberg, 51.

Annons

En av årets hemmabagare är Linda Hansson, som till en början blir glad när hon får reda på att det är just budapeststubbar som ska tillverkas.

– Gött. Det vet jag hur den ser ut och hur man gör, säger hon i Hela Sverige bakar och fortsätter sedan:

Annons

– Idag känner jag mig ganska självsäker. Det är en lagom lätt och ganska skön utmaning.

Tina Nordströms hårda ord i Hela Sverige bakar

Mitt under bakningen kommer Linda på att hon har begått en miss – hon har nämligen gjort för lite maräng. Efter att ha insett sitt misstag kommer hon på en nödlösning och fortsätter med tillverkningen av sin budapeststubbe.

Programledaren Tina Nordström, 46, går sedan fram till Linda för att höra vad hennes plan är.

– Vad ska du fylla den med sen då?, frågar hon, varpå Linda svarar:

Annons

– Jag vill ha konserverade mandariner men det kan jag nog hoppa.

Tina Nordström verkar inte bli imponerad av Lindas ord och svarar genom att göra högljudda hulkningar, som att blotta tanken på konserverade mandariner får henne att vilja kräkas. För att demonstrera sitt missnöje låtsas Tina ringa ett samtal:

– Det är 70-talet som vill ha tillbaka sina konserverade mandariner. Nej du får inte lov att komma. Jag är ledsen, det blir inga konserverade mandariner, säger programledaren till Linda Hansson.

TV4-tittarnas kritik mot Tina Nordströms tilltag

Nu har TV4 lagt upp ett klippet från Hela Sverige bakar på Facebook och flera tittare väljer att rikta skarp kritik mot Tina Nordströms hårda ord till Linda.

Annons

”Riktigt uselt av Tina reagera så, sanslöst oprofessionellt. Bara säga att konserverade mandariner inte riktigt är något i min smak, sen gå vidare med livet. Gillar inte när man dumförklarar någon typ bara för man har olika smak”, skriver en person i en kommentar.

”Men vad är det här och vad är det för budskap man för ut genom att bete sig så?! Är det verkligen så vi ska vara mot varandra?! Det va verkligen lågt att bete sig på detta viset”, skriver en annan.

”Alltså. Allvarligt. Detta är inte ett okej beteende. Låt henne baka med sina konserverade mandariner!”, anser en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat tittarnas kritik i kommentarsfältet.

Hela Sverige bakar sänds onsdagar klockan 21:00 på TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: Cornelia Nordström / EXP / TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…