Kristin Kaspersens stora lycka

Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har tidigare berättat om ensamheten hon känner efter att ha levt som singel under många år.
Nu berättar hon om nya lyckan.
"Första gången på 2 år", skriver Kristin i ett inlägg på Instagram.
Annons

Kristin Kaspersen, 50, är sedan många år tillbaka ett av Sveriges mest folkkära ansikten. Efter segern tillsammans med Calle Sterner i fjolårets Let’s dance har spekulationerna om hennes privatliv varit många.

Annons

Hennes kärleksliv har genom åren varit rejält omskrivet och det har även spekulerats friskt om eventuella nya förhållanden. Men hittills har Kristin inte gett något sken av att ha träffat på en ny kärlek och på sin Instagram skriver hon ofta om vikten att leva i “nuet”.

”Jag tänker inte leva resten av livet själv”

I ett inlägg på Instagram som Kristin nyligen publicerade skriver hon dock om hur hon hoppas på att hitta kärleken.

Annons

“Vi är i en tid där vi testas på många sätt. Vi som lever själva, där testas vi i att vara själva på riktigt. Och jag tror, eller har fått mig berättats av flera vänner, att de som lever i en relation, ja, där testat relationen också.”, skriver hon och fortsätter:

“Så visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon.”.

Glädjen för framtiden

I helgen kunde dock Kristin Kaspersen dela med sig av glada nyheter på sin Instagram. I ett inlägg berättar hon om hur hon återigen hittat lyckan – efter två års väntan.

“ÄNTLIGEN! Första gången på 2 år jag slår en golfboll. Som jag längtat!”, skriver hon i inlägget.

Annons

Kristin Kaspersen har tidigare varit gift med golf-entusiasten Hans Fahlén. Tillsammans har de sonen Leon. Efter ett sju år långt förhållande valde dock paret att gå skilda vägar 2008.

Tidigare har Hans Fahlén berättat om uppbrottet från Kristin Kaspersen i podcasten Livshjulet. Hans upplevelse är att han och Kristin lämnade varandra som vänner

– även om Hans tog hårt på separationen. Vid ett tillfälle ska Hans vänner till och med ha sagt till honom att han behöver få hjälp med sitt mående.

Du måste skaffa professionell hjälp, vi kompisar orkar inte eller kan inte hjälpa dig, berättar Hans att kompisarna sagt efter uppbrottet från Kristin.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…